Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

3 серпня 2012, 22:23 ДТП
Огляд найрезонансніших ДТП
Огляд найрезонансніших ДТП

Троє людей загинули в ДТП на Доннечині - там не розминулися водії двоколісного транспорту. А в Києві чоловік загинув під колесами вантажівки.

Фатальне зіткнення двоколісних. У Соледарі на Донеччині не розминулися мотоцикл Ямаха та мопед. Від потужного удару люди повилітали на дорогу. Водій байка та пасажирка скутера загинули на місці. 18-річна пасажирка Ямахи померла дорогою до лікарні. Вижив лише кермувальник мопеда, його шпиталювали. Попередньо встановили - винен у трагедії мотоцикліст.

Сергій Алдошин, старший інспектор УДАІ в Донецькій області:

- Мы можем догадываться, что водитель превысил установленную скорость движения, при этом не справился с управлением и совершил наезд на данный вид транспорта - мопед.

***
Смертельна ДТП сталася й у Києві. На бульварі Тараса Шевченка під колесами МАЗа загинув чоловік. Шофер вантажівки йшов на розворот. Раптом відчув, що машину сколихнуло. Поглянув у дзеркало і вжахнувся. В 10-ти метрах позаду в неприродній позі лежала людина. Медики на місці пригоди констатували смерть. Водій вантажівки своєї вини в трагедії не вбачає. Переконує - правил дорожнього руху не порушував. Пішохід переходив дорогу у невстановленому місці.

Водій вантажівки:

- Стоял на развороте, поехал на зеленый и тут почувствовал, что что-то переехал. Не видел я его, точно.

***
Четверо людей травмувалися у ДТП на Рівненщині. Неподалік села Молодаво не роз'їхалися Мерседес та ВАЗівка. Винуватець зіткнення, водій Жигулів, з невідомих причин виїхав на смугу зустрічного руху й протаранив німця. Від потужного удару обидва кермувальники та двоє пасажирів ВАЗівки опинилися в лікарні. За фактом ДТП порушено кримінальну справу.  

***
У Криму не поділили дорогу рейсовий автобус БАЗ і вантажівка VOLVO. Водій буса, що рухався за маршрутом Джанкой - Ялта,  поблизу села Лозового не впорався з кермуванням на слизький після дощу трасі, вискочив на зустрічну смугу й врізався у вантажівку.

Водій вантажівки:

- Его развернуло, начал уходить на меня лоб в лоб на воде.

- По какой причине?

- Там вода и смола. Я начал уходить, передки у нас прошли, и он начал, зацепил меня с дверки и пошел по всей машине.

Сила удару була такою, що в автобуса капот зім'явся мов папірець, а шофер вилетів на дорогу через лобове скло. Його шпиталювали з черепно-мозковою травмою, чисельними забоями та переламами. Ще дві пасажирки буса дістали незначних травм.