Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

2 серпня 2012, 21:36 ДТП
У Києві водій відволікся на дитину та наскочив на відбійник
У Києві водій відволікся на дитину та наскочив на відбійник

Двоє людей травмувалися внаслідок моторошної ДТП у Києві. Жигулі наїхали на дорожнього відбійника. На той світ мало не пішла мати з малям.

Надвечір троє вишгородців - подружжя та їхня трирічна донечка - прямували в гості до столиці. Не встигли їхні Жигулі перетнути міську смугу, як сталося непередбачуване.

Олексій, свідок:

- Ребенок перелазил с заднего кресла на переднее. И водитель не справился с рулем.

Коли дитина почала мандрівку до передньої частини салону, батько обернувся і крутонув кермом. Машину кинуло на узбіччя, де за мить її прохромила металева стрічка відбійника.

Олексій, свідок: 

- Увидели картину жуткую. Стоял Жигульчик тут разбитый. Мы решили подойти, чем-то помочь. Увидели женщину.

З численними розривами внутрішніх органів маленьку винуватицю ДТП та її матір забрала швидка. Шофер відбувся кількома синцями. Вже вранці на місці ДТП хазяйнували працівники Київавтодору. Кажуть, те, що Жигулі потрапили в халепу саме там, де відбійник має розрив, випадковість. 

- По всем нормам и по всем чертежам здесь отклонений никаких не существует по-любому. Даже если замеры делать. Так что сам водитель наверняка виноват.

Наразі усі обставини ДТП вивчають ДАІвці разом з автодорівцями. Тим часом водіям, які перевозять дітей, радять не відволікатися за кермом.

Вікторія Рубан, керівник відділу ТУ МНС України в Київській області:

- Навіть якщо ви вважаєте, що ви супер-водій, при поїздках з дітьми будьте ще обережніші та уважніші. Під час руху ніколи не обертайтеся, щоб дізнатися, як справи у дитини, навіть якщо вона кличе вас або голосно плаче. Якщо ж перевозите дитину в авткріслі, зверніть увагу на інструкцію. Особливо це стосується підголовника і способу пристібання ременями безпеки.