Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

30 липня 2012, 21:49 ДТП
Молодь гине у ДТП в Україні
Молодь гине у ДТП в Україні

Вихідними внаслідок ДТП загинули одразу кілька молодих людей. Усі - віком до 20-ти років.

Моторошна ДТП  на Донеччині. У селищі Обриві в море впала Нива. В автівці перебували двоє 19-річних - колишні однокласники. Врятувати вдалося тільки хлопця - його з травмою голови доправили в лікарню. Дівчина поряд з ним загинула на місці. Слідчі з'ясовують обставини аварії.

+++

Маршрутний автобус та легковик зіштовхнулися на Івано-Франківщині. Від отриманих травм пасажирка автівки померла на місці. У 19-річного водія, сина загиблої, зламана грудна клітка. Стан його тяжкий. Пасажири автобуса не ушкоджені. За попередніми даними, винуватець ДТП - кермувальник маршрутки, який на нерегульованому перехресті не пропустив легковика.
 
+++

У Запоріжжі іномарка Міцубісі знесла дерево та ледь не опинилася на приватному подвір'ї. Водій  їхав з боку Великого Лугу. У тому ж напрямку рухалися двоє велосипедистів. Один з них, твердить автовласник, несподівано узяв ліворуч, тож  довелося маневрувати. В результаті - машина вилетіла на узбіччя, врізалася в  дерево й перекинулася. Серед постраждалих пасажир легковика - у нього численні забиття. А велосипедист  поїхав собі далі.