Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

26 липня 2012, 23:13 ДТП
У столиці дівчина на Тойоті влетіла у вітрину
У столиці дівчина на Тойоті влетіла у вітрину

Переплутала гальма з газом. У столиці водійка Тойоти влетіла просто у вітрину будівлі. Вочевидь, хотіла припаркуватися, однак, вийшло це не надто вправно.

Марина Борисполець, кореспондентка:

- Ані металева огорожа, ані кам'яний парапет не зупинили автівки. Джип з усього розмаху влетів просто у вітрину.

Все сталося о восьмій ранку на вулиці Богдана Хмельницького. Водійка джипу Тойоти виїхала на тротуар, найімовірніше - хотіла припаркуватися. Утім, плани кермувальниці пішли шкереберть.

Франц Ковалевський, свідок ДТП:

- Я был на посту, значит, стук такой, выходим сюда, и машина, джип, значит , джип Тойота на полном ходу врезалась сюда, она была, значит, почти полностью заехала в здание.

Пані Майя, коли прийшла на роботу, отетеріла. Каже, побачила купи скла не лише на підлозі, а й на своєму столі.

Майя, мешканка м. Києва:

- Тут горы стекла были на столе, везде, но машины уже не было, машину оттянули, ну можете представить, если это все стекло лежало тут, на горе, то, что бы было с нами.

Свідок каже, водійка, вочевидь, переплутала газ і гальма. Бо з якої ще причини можна виконати такі піруети на авті - не припускає. Чоловік каже, це щастя, що ніхто не потрапив під колеса некерованого позашляховика.

Франц Ковалевський, свідок ДТП:

- Добре, что колеса затормозили и тут одна девочка проходила, она чудом не попала под это самое, чудом не попала.

Сама ж водійка від зіткнення з вітриною не постраждала. Утім, свідки кажуть, дівчина довго не могла оговтатися від інциденту.

Франц Ковалевський, свідок ДТП:

- А девушка молодая, села, значит, растерялась, сидела в машине долго, тут собрались люди, ну потом вызвали ГАИ, вызвали скорую, она в нормальном состоянии, но её все-таки забрали в скорую.

Схожі історії, утім з набагато трагічнішим кінцем - не рідкість. Так і минулоріч на вулиці Прорізній у Києві водійка переплутала газ з гальмами. 40-річна жінка разом із братом йшла в бік Хрещатика. Аж раптом кросовер "Мерседес" залетів на тротуар і збив людей. Чоловік відбувся подряпинами, а ось його сестру авто буквально розчавило об стіну будівлі. Повз проїжджала "швидка". Лікарі намагалися врятувати постраждалу, проте марно.

Олександр, брат загиблої:

- Когда подходил, у нее спрашивал: "Ты понимаешь, что ты натворила? Что ты вообще делала в тот момент?" Она сказала, что она не знает. Она не поняла, что произошло. Но обратил внимание на обувь - обувь, конечно, была не водительская. Это туфли на высокой шпильке.

Що ж до кермувальниці Тойоти, то правоохоронці поки з'ясовують усі обставини ДТП.