Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

23 липня 2012, 23:53 ДТП
На Херсонщині перекинувся автобус з білоруськими відпочивальниками
На Херсонщині перекинувся автобус з білоруськими відпочивальниками

Пасажирський транспорт серйозно постраждав проти ночі на неділю. На Херсонщині на Кримській трасі перекинувся автобус з білоруськими відпочивальниками. ДТП сталася на 105 кілометрі траси Симферопіль-Херсон. В салоні було 46-ро пасажирів та 2 водіїв. Люди поверталися з відпочинку на морі.

ДТП сталася на перевантаженій кримській трасі. Водій автомобіля FORD TRANSIT з причепом під час обгону виїхав на зустрічну і врізався в автобус SETRA. Кермувальник пасажирського транспорту спробував викрутити вбік, але не встиг.

Ігор Яриш, керівник Каланчацького РВ міліції:

- Було столкновєніє, в заднюю часть автобуса, після чого автобус ліг поперек дороги на бік, при цьому машина, яка спричинила це ДТП, вилетіла на цю обочину, метрів за 100, а другий мікроавтобус, Форд-Транзит, опинився аж на тій обочині, аж за лінієй електропередач.

Постраждалих пасажирів шістьма каретами швидкої розвезли до найближчих лікарень: у Каланчак, Красноперекопськ та Армянськ. Люди дуже налякані, але раді, що живі.

Владислав, постраждалий (Білорусь):

- Приехали машины, разбивали стекла, вытаскивали народ.

Вікторія, постраждала (Білорусь):

- Я вообще не сразу даже очнулась, потому что автобус был почти пустой, когда я выходила.

Пасажирів, які не потребували медичної допомоги, розмістили в Каланчацькому районному готелі. Їх та постраждалих, котрих виписали з лікарні, доправили до Білорусі іншим автобусом, у супроводі ДАІ та медиків. Тяжко травмовані поки залишаються в Україні.

Ігор Жар, керівник Каланчацької районної лікарні:

- В хірургії на даний час знаходиться 12 человєк. 4 із них ми направляєм в область. І 8 человєк оставляєм у сєбя под наблюденієм на троє суток.

Водій, що спричинив ДТП, у тяжкому стані в реанімації. За фактом ДТП порушено кримінальну справу.