Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

20 липня 2012, 23:18 ДТП
Огляд ДТП у столиці
Огляд ДТП у столиці

У Києві в ДТП загинув байкер. Занапастила чоловіка жага до швидкості - його мотоцикл врізався в легковика.

Ямаха проспектом Ватутіна не їхала, а мчала - стверджують свідки аварії. А потім просто наздогнала ззаду Тойоту. І, припускають, кермувальник байка міг просто не помітити старенького легковика. Під час зіткнення мотоциклістові добряче дісталося.

Андрій, свідок:

- Шлем был одет, лицо, нос - все целое, травм головы внешне не было заметно, точно знаю, под руками - брал за плечо, там либо ампутация руки, либо травма руки, в суставе рука не находилась.

Його негайно повезли до лікарні. Утім, дорогою водій Ямахи помер. Кермувальник же Тойоти фізичних травм не дістав.

***

Масштабна ДТП сталася на перехресті вулиць Теліги та Фрунзе. Учасники аварії поза камерою розповідають, як усе було. Ауді їхала у другій смузі. Її почав обганяти Міцубіші, утім, не врахував габаритів й зачепився за відбійника. Далі полетів навскіс до тротуару, ще й ударив величезну Ауді. Потім обидві машини прим'яли Ладу, яка саме мала виїжджати з другорядної дороги. Й якби не вона - японці полетіли б у глибокий кювет.

- Три тогда пострадавших, получается, да?

- Получается, три.

Допомога знадобилася водієві та пасажирові Лади. А також кермувальникові Міцубіші. До речі, свідки ДТП стверджують - він був у нетверезому стані.

***

Ще одна автопригода сталася в самісінькому центрі столиці. Мотоцикл Сузукі їхав вулицею Льва Толстого в бік однойменного майдану. Запевняє - рухався повільно, бо ж це місце постійного затору. Аж раптом на одному з перехресть дорогу йому перегородила Шкода.

Кирило, водій мотоцикла:

- Передо мной был Лендкрузер-100, он повернул налево, мне дорогу перегородил автомобиль Шкода Фабия, для того, чтобы не улететь через капот, пришлось положить мотоцикл, собственно, все.

Свою версію ДТП в кермувальника авта дізнатися не вдалося. Чоловік увесь час не розлучався з телефоном.

- Поцарапался и ударился.

Обидвоє водіїв травм не дістали, відбулися головно переляком.