Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

19 липня 2012, 23:14 ДТП
Криваві ДТП на українських шляхах
Криваві ДТП на українських шляхах

Травмованого внаслідок автопригоди покинув мотоцикліст у Криму. Він зіткнувся з велосипедом і втік із місця подій. А в Луганську затримали водія вантажівки, що напередодні збив насмерть пішохода.

Розчавив пішохода й не помітив! На Луганщині правоохоронці шукали водія вантажівки, що збив на Алчевській трасі чоловіка. Бідолаха перебігав дорогу в темному місці. Його особу міліціянти ще з'ясовують. А шофера знайшли швидко. Молодик запевняє: що став учасником ДТП, навіть не здогадувався. Утім, фахівці сумніваються - не відчути такого потужного удару було неможливо. Якби водій не втік і викликав оперативні служби, закон був би на його боці - зазначають слідчі. Тепер кермувальникові загрожує кримінальна відповідальність.

Ігор Бліднов, інспектор ДАІ м.Луганська:

- Был установлен водитель данного автомобиля, 89-го года мужчина, который совершил данное ДТП. Такие телесные повреждения, причиненные пешеходу, водитель должен был, по крайней мере, услышать факт наезда на пешехода. 

Покинув на дорозі збитого й кермувальник у Криму. Пізно ввечері п'яний мотоцикліст наїхав на велосипедиста. Всю ніч непритомний молодик пролежав на узбіччі. Лише вранці бідолаху помітив автомобіліст. Із черепною травмою, забиттям головного мозку та переламом стегна 29-річного постраждалого ушпиталили. Невдовзі знайшли його кривдника. Затриманий зізнався - їхав напідпитку і без світла.

Олег, водій мотоцикла:

- Ехал по трассе со светом, выпивши чуть-чуть, 2 литра пива я выпил. И свет потом или сгорел, или проводка что-то. И ехал по своей стороне, потом удар. И от этого момента я не помню. И хотел, когда домой приехать, чтобы позвонить в скорую, но взял испугался. 

Хотіли побачити Кам'яну могилу, а потрапили у власну! У Запорізькій області у страшній ДТП загинули директор однієї з гімназій і його дружина. Вони поверталися з відпочинку й вирішили показати своїм друзям місцеву археологічну пам'ятку. На перехресті 61-річний освітянин з другорядної виїхав на головну, але не пропустив на ній Рено. Від удару обидві автівки злетіли з траси. Тіла загиблих рятувальники витягали спецтехнікою. Інших учасникв аварії забрала швидка.

Сергій Іщенко, інспектор відділу ДАІ м.Мелітополя:

- В результате данного столкновения водитель автомобиля "Шевроле" погиб, пассажир погиб на месте происшествия. Два их пассажира травмированы. Водитель "Рено" также с телесными повреждениями доставлен в горбольницу.