Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

19 липня 2012, 22:06 ДТП
У Києві внаслідок ДТП горіла маршрутка
У Києві внаслідок ДТП горіла маршрутка

Одна людина загинула, семеро дістали опіків і травм. Такі наслідки ДТП в Києві на проспекті Правди. Мотоцикл вилетів на червоне світло, спочатку врізався в легковика, а потім - у мікроавтобуса. Від удару Богдан із пасажирами зайнявся.

Куди так квапився мотоцикліст - тепер вже не має значення. Коли поїхав на червоне світло, спочатку вдарив оцього Фольксвагена. Кермувальник авта хоч і не дістав тяжких травм, від шоку оговтався не одразу.

Сергій, водій Фольксвагена:

- Поворачивал на светофоре, когда встечный транспорт остановился, ехал налево, и тут где-то справа выехал мотоциклист, ударился, все, и вместе с мотоциклом улетел дальше.

Ірина Винокурова, кореспондентка:

- Якби на шляху мотоцикла в останню мить не опинилася маршутка, жертв цієї трагедії могло бути набагато більше, адже після зіткнення з Фольксвагеном некерованого байка несло просто на зупинку громадського транспорту, де в цей час було чимало людей.

Вдаривши маршрутку, що якраз висаджувала пасажирів, двоколісний вилетів на тротуар. Кермувальник - 33-річний киянин - загинув.

Олександр, свідок:

- Мотоциклиста от удара отбросило под маршрутку, и сразу после столкновения хлопок и взрыв. Взрыв был довольно сильный, обгорел ларек, маршрутка загорелась.

Вадим, свідок:

- На мотоцикле оторвало бензобак, бензин расплескался и воспламенился, и сгорело все.

Водій намагався загасити пожежу вогнегасником, а свідки допомагали пасажирам вийти з охопленої полум'ям маршрутки.

Вадим, свідок:

- Видел девушку с обгоревшим лицом, и причем скорая ей лицо намазала пантенолом, а ногу не заметила, у нее на ноге кусок кожи просто был оторван и кровь текла, она еще бегала сама себе в аптеке покупала лекарства.

Внаслідок пожежі опіки різного ступеня дістали 4-ро пасажирок. Ще троє постраждалих - люди, що стояли на зупинці. Обгорілих терміново доправили до опікового центру.