Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

16 липня 2012, 22:39 ДТП
У столиці водій Шевроле зніс частину білборда
У столиці водій Шевроле зніс частину білборда

Серйозна ДТП сталася у столиці. Шевроле злетів у повітря і знес частину білборда. Внаслідок шаленого кульбіту машина перетворилася на брухт, а водія забрала швидка.

Опівдні на проспекті Визволителів транспорту було небагато. Імовірно це й надихнуло на швидкість водія Шевроле. Та вочевидь він не врахував погодних умов. Мокрий асфальт фактично позбавив авто гальм.

Артем Гомон, інспектор Дніпровського ВДАІ м. Києва:

- Попередньо причини встановлюємо. Є свідки. Рухався з достатньо великою швидкістю, враховуючи погодні умови, мокрий асфальт, не впорався з кермуванням, здійснив наїзд на перешкоду.

На місце примчав і брат постраждалого. З його слів, бачилися півгодини тому.

Василь, брат постраждалого:

- Он сидел у меня, поехал на работу развозить товар и мне позвонили: случилось такое. Звоню на его телефон, берёт женщина, которая была при этом. Говорит: Максим в скорой.

Василь називає брата щасливцем. Бо після шалених кульбітів машина стала догори дригом. Свідки навіть не сподівалися побачити в купі брухту когось живого. Та водій на диво тільки шокований.

Василь, брат постраждалого:

- Полагаю, превысил скорость и выскочил на бордюр. Он летел по проспекту, колесо попадает на бордюр, потом большой бордюр. Взлетает, ударяется в бигборд, переворачивается и падает.

Потстраждолого відвезли до лікарні. Експерти ж з'ясовують причини аварії. І припускають, що відповідати доведеться постраждалому кермувальникові.