Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

10 липня 2012, 22:17 ДТП
Огляд ДТП у регіонах
Огляд ДТП у регіонах

Окрім Дніпропетровщини, не минулося без дорожніх пригод і в інших регіонах України. Поблизу Запоріжжя внаслідок аварій загинула жінка. А на Полтавщині нетверезий водій намагався втекти з місця ДТП після лобового зіткнення з автомобілем ДАІ.

Вщент розбита ВАЗівка та смертельно травмований водій. Такі наслідки лобового зіткнення Жигулів із вантажівкою на Дніпропетровщині. Аварія сталася вранці в селищі Лобойківці. 44-річний кермувальник "копійки" дуже поспішав. Свідки кажуть: виконував обгін на швидкості понад 120 кілометрів за годину.

Володимир Лебедєв, співробітник УДАІ в Дніпропетровській області:

- Водитель автомобиля "ВАЗ" в пути следования, грубо нарушив правила дорожного движения, выехал на полосу встречного движения, где совершил столкновение с автомобилем "МАН". В результате дорожно-транспортного проишествия водитель автомобиля "ВАЗ" погиб на месте.

***
На трасі Харків-Симферопіль поблизу Запоріжжя сталася страшна аварія. Лобом у лоба зіткнулися ВАЗ і Хюндай. Обидві автівки перетворилися на купу понівеченого металу. У ДТП загинула 29-річна жінка, що була в "десятці". Водії відбулися переламами та черепно-мізковими травмами. Двох пасажирів корейця ушпиталили.

Максим Вертепний, інспектор ДАІ:

- ДТП произошло на ровном участке проезжей части. По предварительным данным, водитель Хюндаи выехал на встречную, в результате чего произошло столкновение. Причины выезда на встречную устанавливает следствие.

***
А в місті Лубнах, що на Полтавщині, сталася транспортна пригода за участи ДАІвців. Власник Шкоди-Румстер не впорався з кермом і виїхав на смугу зустрічного руху. Все сталося миттєво: водій патрульної ВАЗівки, що саме мчала трасою, не встиг зреагувати. Іномарка вдарила в  лоба автівку ДАІ. Як наслідок - четверо постраждалих. Двоє правоохоронців і двоє пасажирів Шкоди. При цьому нетверезий винуватець не викликав швидкої, кинув напризволяще травмованих і дременув з місця пригоди. Міліція затримала порушника гарячим слідом.

Віктор Волик, інспектор ДПС:

- Автомобіль Шкода, виїхавши на великій швидкості, спрямував свій автомобіль в наш, в результаті чого вийшло зіткнення і ми отримали тілесні ушкодження.

Сергій Антоненко, співробітник УДАІ УМВС в Полтавській області:

- Наразі вирішується питання щодо порушення кримінальної справи за частиною первою статті 186. Триває слідство.