Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

10 липня 2012, 22:01 ДТП
У Дніпропетровську нетверезий водій загинув сам та ще двох довів до реанімації
У Дніпропетровську нетверезий водій загинув сам та ще двох довів до реанімації

Трагічними були наслідки аварії, що сталася вихідними у Дніпропетровську. Загинула одна людина, ще двоє - у вкрай тяжкому стані в реанімації. І все тому, що водій сів за кермо напідпитку.

Аварія сталася вдосвіта. Прямою ділянкою дороги на вулиці Кротова мчав "Деу".

Олександр, свідок:

- Он километров 100 точно ехал. Дорога была свободна, не было ни помех, ни препятствий, ничего не было.

Певної миті машину почало кидати врізнобіч. Згодом з'ясували: 32-річний водій кермував напідпитку, а в останні секунди життя - просто спав.

Віталій Горащенко, інспектор ДПС ДАІ м. Дніпропетровська:

- Водитель автомобиля "Деу", не справившись с управлением, переехал трамвайные пути и оказался на полосе встречного движения, где произошло столкновение с автомобилем "Фольксваген". Водитель автомобиля "Деу" скончался на месте.

Пасажирові "Деу" та водієві іншої автівки пощастило більше. Кермувальник "Фольксвагена" запевняє: уцілів лише тому, що їхав дуже повільно.

Постраждалий водій Фольксвагена:

- Скорость была 40, не более. И он выскочил, я даже не успел глазом моргнуть, и так резко влево, я не успел не тормознуть, ничего, ни уйти никуда, и он именно в мою сторону.

Після цих слів 23-річний молодик перед очима нашої знімальної групи знепритомнів. Його разом з іншим постраждалим в украй тяжкому стані доправили до реанімації.

Олександр Олов'янников, лікар реанімаційної бригади:

- Множественные переломы конечностей, сотрясение. Грудная клетка - ушиб. Тяжелая политравма.

Обом постраждалим зробили кілька операцій. Молодики й досі в комі, але лікарі не втрачають надії й борються за їхнє життя.