Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

6 липня 2012, 22:17 ДТП
В Одесі розбився на мотоциклі син мера
В Одесі розбився на мотоциклі син мера

Резонансна ДТП в Одесі. На мотоциклі розбився син мера міста Южного. 30-річний Максим Новацький намагався проскочити перехрестя, однак не встиг. Від потужного удару об автомобіль "Ніссан" його відкинуло на кілька метрів. З політравмами молодика ушпиталили.

Ірина Курило, кореспондентка:

- Дорожньо-транспортна пригода за участю мотоцикла та автівки сталась близько десятої години вечора саме на цьому перехресті. Деталі зіткнення зафільмувала камера відеоспостереження.

Мотоцикл Сузукі рушив Великою Арнаутською, позашляховик - Катерининською. Вони водночас виїхали на перехрестя. Удар - і байкер вилітає з сідла. Його з численними травмами ушпиталили. Кермував двоколісним син мера міста Южного, співробітник обласної прокуратури Максим Новацький.

Алла Марченко, керівник відділу ВДАІ м. Одеси:

- Обстоятельства происшествия устанавливаются. Водитель мотоцикла доставлен в больницу с диагнозом политравма. На данный момент материалы находятся в следственном отделе. Ведется следствие.

Хто порушив правила дорожнього руху - поки невідомо. Та свідки розповідають - мотоцикліст їхав на блимаючий жовтий. Водійка японця - трохи поспішила, не дочекавшись свого зеленого. Інші кажуть, навпаки - Ніссан їхав на дозвільний сигнал, Сузукі - на червоний. Цією справою вже зацікавилась Одеська обласна прокуратура. 

Олександр Кравцов, заступник прокурора Одеської області:

- На цей час порушена кримінальна справа прокуратурою області за фактом порушення правил дорожнього руху, що заподіяло тяжкі наслідки і розслідується з метою об'єктивності слідчим слідчого відділу прокуратури області.