Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

3 липня 2012, 11:27 ДТП
Дівчина на Мерседесі насмерть збила одеського гумориста
Дівчина на Мерседесі насмерть збила одеського гумориста

В Одесі білявка на Мерседесі на смерть збила 42-річного гумориста Володимира Супруна. Він грав колись у КВК за легендарну команду "Одеських джентельменів". Шансів вижити в чоловіка не було. Він помер у лікарні, так і не отямившись.

ДТП сталася близько сьомої вечора на вулиці Комарова. За словами свідків, шоу-мен на велосипеді на зелене світло переїжджав пішохідний перехід, як раптом на зебру на великій швидкості вилетів Мерседес. Гальмувати водійка почала, коли зіткнення було неминучим.

Павло, свідок:

- Велосипедист, он переезжает вот, по пешеходному переход,у он переезжает буквально туда, и тут удар, и он летит метров 20, я не знаю, больше, наверное. Он проезжал на зеленый, там ещё люди переходили, он - последний, если бы не дай Бог ещё, там люди бы пострадали ещё больше.

За словами самовидців ДТП, ніхто з іномарки допомоги постраждалому не надавав. Швидка забрала чоловіка вже у стані коми з відкритою черепно-мозковою  травмою. У лікарні його прооперували, але травмований помер. Припускають, 23-річна дівчина чи то переплутала педалі газу й гальма, чи просто не побачила людей на зебрі.

Володимир, свідок:

- Велосипедист выезжал на зеленый, она гнала, она не успела затормозить. Я подошел до пострадавшего, у него череп расколотый полностью, мозги повылазили. Парень, который сидел с ней рядом, просто улыбающийся, довольный, как-будто ничего не случилось.

Сьогодні інтернетом поширилася інформація, що у водійки Мерседеса є впливові друзі й вони намагаються натиснути на ДАІвців. Проте в управлінні цю інформацію спростовують.

- На группу по выезду на ДТП никакого давления не проводилось.

Однак і підтвердити, що Мерседес мчав на червоний сигнал світлофора, не поспішають.

Олена Яковчук, співробітниця УДАІ в Одеській області:

- Это уже следственные действия, следователь будет выяснять, то, что велосипедист был на пешеходном переходе, а какой свет горел, он уже будет опрашивать и свидетелей, и делать запросы, как и что. 

Справою зацікавився й голова Одеської облдержадміністрації, каже - розслідування цієї ДТП взяв під особистий контроль.

Едуард Матвійчук, голова Одеської облдержадміністрації:

- Есть информация, что пытались воздействовать на сотрудников ГАИ, а мне очень приятно от того, что, видимо,  пытались, но не воздействовали. Машина была задержана, возбуждено уголовное дело. По моей информации, на данный момент виновница этого ДТП находится в милиции на допросе.

Четвертого липня члена легендарної команди КВК Одеських джентельменів Володимира Супруна поховають на Таїрівському кладовищі.