Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

3 липня 2012, 11:05 ДТП
Біля Києва розбився автобус із вболівальниками
Біля Києва розбився автобус із вболівальниками

Поспішали на фінал Євра, але дістатися домівки змогли не всі. Два десятки людей постраждали в дорожній пригоді, що сталася неподалік Києва. В автобуса з учасниками етно-фестивалю відмовили гальма. Переповнений пасажирами транспорт врізався у приватний гараж. 

Учасники етно-фестивалю "Трипільське коло" поспішали до столиці, аби встигнути на перегляд фінального матчу футбольного Євра. Та більшість пасажирів бажану гру переглядали вже не вдома на дивані, а на лікарняному ліжку. 

Лідія Іллівна, мешканка с. Халеп'я:

- Сплошний, сплошна ета курява - і вдруг автобус у дворі. Розкурочили, рознесли. Ужас.

На крутому узвозі в селі Халеп'ї водій автобуса тиснув на гальма, але зрозумів - машина його не слухається. Вирішувати, що робити, треба було миттєво.

Олег Дудник, заступник керівника УДАІ в Київській області:

- Водій, може, прийняв і вірне рішення, що він не доводив ситуацію до критичної і на найменшому спускі він вирішив гальмувать автобусом в найближчу перешкоду, яка була. 

Багатотонний Рено, переповнений пасажирами, на швидкості зніс огорожу та влетів у комору. Від такого удару в салоні автобуса позривало сидіння разом з людьми. 

Олег Дудник, заступник керівника УДАІ в Київській області:

- В результаті дорожньо-транспортної пригоди звернулись до лікувальних закладів 22 особи. Четверо мають переломи, тобто середня тяжкість. Ну а решта мають різної степені ушиби і рвані рани.

Місцеві, на очах яких і сталася ДТП, миттєво кинулись на допомогу постраждалим. 

Лідія Іллівна, мешканка с. Халеп'я:

- Стікло вибили, он лесницю підставили і потіхоньку доставали їх відтіля. 

Власниця розтрощеної комори дякує богові за те, що всі пасажири автобуса вижили. Але таки бідкається, хто ж тепер наводитиме лад у неї на подвір'ї та відбудовуватиме зруйновану споруду.