Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

27 червня 2012, 11:04 ДТП
Хвиля ДТП знов не оминула Україну
Хвиля ДТП знов не оминула Україну

Не минулося без ДТП в областях України. На Тернопільщині в лобовому зіткненні ВАЗівки з мікроавтобусом загинула родина - жінка, яка ось-ось мала народити, та її чоловік.

Подружжя о другій ночі прямувало з села Остап'я в обласний пологовий будинок. З ними їхала ще сільська фельдшерка. Аж раптом у породілі в салоні авта почалися перейми, вона закричала. На мить майбутній тато відволікся від керма. Й їхня ВАЗівка вискочила на зустрічну. Просто на мікроавтобус Форд. Від удару дев'ятку зім'яло, наче бляшанку.

Микола Лецкалюк, керівник сектору УДАІ в Тернопільській області:

- В результаті зіткнення сама жінка загинула на місці події, водія з травмами доставлено до лікарні, де він помер. Також травми отримали пасажир автомобіля ВАЗ-2109 та водій мікроавтобуса.

В бусі було ще дев'ятеро людей, зокрема четверо дітей. Всі майже неушкоджені. Вони прямували із Івано-Франківська у Крим, на відпочинок. Утім, тепер подорож відклали.

***

Гра в шашки на дорозі забрала два життя на Миколаївщині. Трагедія сталася неподалік села Олександрії. Тридцятичотирирічний кермувальник ВАЗівської десятки, обганяючи інші автівки, виїхав на смугу зустрічного руху. Сховатися назад до зіткнення з вантажівкою не встиг.

Ігор, водій КАМАЗа:

- Легкові машини ішли майже одна одній в лоб і для того, щоб столкновєнія не було, одна проїхала, а друга почала вклинюватись в колію, вже на полосу, вклинюватись. А впереді ще одна машина була, щоб не стукнути її, затормозив. І все, начало її юзом нести, начало кидати ним туди-сюди, він не справився з управлєнієм і розвернуло мені прямо на мою встрєчну полосу. 

Водій КАМАЗа відбувся переляком. Усі в ВАЗівці загинули.

***

А у Дніпропетровську у нерівному двобої зійшлися трамвай та Шевроле Авео. Аварія сталася на кінцевій зупинці - вулиці Героїв Сталінграду. Водій іномарки вирішив проскочити перехрестя саме в той час, коли громадський транспорт розвертався.

Віра, водій трамвая:

- Перекресток был свободным. Я почти заканчивала проезд, вдруг появилась машина, я приняла меры предосторожности, но столкновения избежать не удалось.

Від потужного удару у Шевроле відірвало дверцята. Водій не травмувався. Всі цілі і в трамваї. Та нині у кермувальника авта інший клопіт - літній чоловік шукає гроші, аби відновити пошкоджені через власну необачність транспортні засоби.