Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

22 червня 2012, 10:47 ДТП
У Тернополі містяни протистояли правоохоронцям
У Тернополі містяни протистояли правоохоронцям

Міліційне свавілля чи таки непокора правоохоронцям? У Тернополі місцеві мешканці відстоювали сусіда, якого на очах дворічної доньки закували в кайданки й хотіли забрати до відділку. І все через дрібну ДТП.

Все почалося ось з цієї автопригоди. У стареньку Шкоду сідає чоловік. Й штовхає авто, яке стоїть за ним. Маневр проходить успішно. Й кермувальник рушає у своїх справах. Хлопці ж з посунутої машини викликали правоохоронців. 

Юрій Пацалюк, заступник керівника ВДАІ м.Тернополя:

 Прибувши на місце події, було встановлено водія транспортного засобу, який здійснив повідомлення, було оглянуто автомобіль, на якому були механічні пошкодження.

 Згодом ідентифікували й призвідника аварії, який вийшов на прогулянку з дворічною донькою. ДАІвці запевняють - пояснення він дати відмовився, тільки лаявся й сипав погрозами.

- Погрожуючи застосуванням сили, образив працівника міліції.

Утім, свідки пригоди - мешканці будинку, біля якого все це відбувалося -  іншої думки про розгортання конфлікту. Кажуть - їхнього сусіда приїхали одразу заарештовувати. Ще й аж півдесятка патрульних авт.

- Ні, я не скоював ДТП, я його посунув назад, бо він мене зажав своєю машиною, да, відсунув назад, да! Я нічого не скриваю.

Ті таки свідки конфлікту кажуть - чоловікові надягли кайданки й тягли до міліційного мікроавтобуса просто на очах дитини, яка дуже злякалася за тата.

- А чого ви затримали мужчину? Що сталося?

Допустив ДТП, з місця аварії скрився. Неправда?

Я вийшов з дитиною гуляти.

Правоохоронці не витримали облоги тернопільців і відпустили чоловіка. Нині в міськвідділі міліції за фактом конфлікту проводять перевірку. По тому визначать ступінь провини й призвідника, нехай малої, але ДТП, й вартових ладу.