Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

21 червня 2012, 11:36 ДТП
На лівому березі Києва сталося дві ДТП
На лівому березі Києва сталося дві ДТП

Ситуація на автошляхах. У Дарницькому районі столиці Ауді налетіла на відбійник, а БМВ влаштувала футбол. Внаслідок двоє людей у тяжкому стані потрапили до лікарні.

Для господаря і пасажира цієї розбитої БМВ дві невдачі за одну ніч. Спочатку поразка збірної України. Потім ДТП, яка закінчилася поїздкою до лікарні. Неадекватність кермувальника німецької машини ще здалеку розгледів водій автобуса. От тільки уникнути зіткнення не встиг.

Петро Лисенко, водій автобуса: 

Увидел в заднее зеркало, что фары виляют. Я так и не понял, откуда он взялся, а потом мы выяснили, что он с кабака выезжал через 2-ю осевую.

Попри маневр автобуса іномарка зачепила громадський транспорт. Імовірно після цього водій втратив контроль над автом і вилетів за зустрічну. На іншому узбіччі він врізався у припаркованого мікроавтобуса. Від удару той перевернувся. Та й після цього БМВ не спинилася - зачепила ще й ВАЗівку.

Сергій Шойко, водій легковика:

Я здійснив спробу уникнути зіткнення, але не встиг. Тому що все відбулося раптово.

Водії кинулися до виконавців кульбітів, але, кажуть, спілкуватися з ними було марно.

Петро Лисенко, водій автобуса:

Я подошел посмотреть, там они невменяемые были. Наверное, праздновали матч сегодняшний или с горя, или с радости. Их вытащили.

Чоловікам поталанило, адже щойно їх витягли з авта - воно зайнялося. Найімовірніше, водієві іномарки доведеться відповідати. Щоправда, після одужання. Його та пасажира з численими травмами забрала швидка.

Інша пригода сталася неподалік. Водій цієї Ауді відволікся і налетів на відбійника. Швидкість була дуже великою, адже машину почало крутити. На ходу від неї аж колеса відлітали. Свідки пригадують, що не сподівалися побачити в салоні когось живого. Проте кермувальник самотужки виліз з авта, й без жодних ушкоджень. Давати інтерв'ю він відмовився. Тільки зізнався, що "піймав гаву".