Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

20 червня 2012, 11:15 ДТП
У Дніпропетровську нетверезий водій маршрутки спровокував ДТП
У Дніпропетровську нетверезий водій маршрутки спровокував ДТП

Потрапив в аварію громадський транспорт у Дніпропетровську. Внаслідок потужного зіткнення маршрутки та іномарки двоє людей опинилися в лікарні. Одна з постраждалих нині у реанімації. А все через водія, який керував мікроавтобусом напідпитку.

Аварія сталася надвечір на вулиці 40-річчя комсомолу. Свідки пригоди запевняють: водій мікроавтобуса "Мерседес" не їхав, а летів.

Михайло, свідок:

Водитель маршрутки прямо несся и на этот бордюр заезжает, и начинает его волной кидать сюда по всей дороге, и стукается в Деу. Деу в абрикосу, разворачивается, и маршрутка переворачивается.

Скорость хорошая была у маршрутки?

 

Где-то 100,120, летел быстро.

 Внаслідок потужного удару водій "Деу" та його дружина дістали тяжких травм. У чоловіка численні перелами ребер, жінка - у реанімації. У бідолашної розбита голова, зламане стегно, скальпована рана плеча, внутрішньочеревна кровотеча. Лікарі роблять усе можливе, але шансів вижити обмаль. Що ж до винуватця ДТП, то він лишився неушкодженим.

Олексій Ляшевський, співробітник відділу ДАІ м. Дніпропетровська:

 Водитель микроавтобуса не пострадал, но, как выяснилось позже, он находился с явными признаками алкогольного опьянения.

Євген, учасник ДТП:

Да, я выпил, потому что сегодня как бы выезжать не собирался, машина на ремонте, думаю, могу позволить себе выпить 100 грамм.

Чарка за чаркою, та згодом і цього виявилося замало. Закріпити успіх 41-річний водій вирішив пивом. Спиртне плюс спека - і розум остаточно затьмарило.

Євген, учасник ДТП:

Я выпил пива, взял еще с собой.

То есть вы отремонтировали машину, решили проверить и выпить, отметить это дело?

- Вам интересно это?

- Ну да, люди пострадали.

- Я знаю. Мне это очень больно.

Нині проти кермувальника порушили кримінальну справу. Скільки років він проведе за ґратами, залежатиме від того, чи виживе пасажирка "Деу". Обурені ж свідки пригоди вже вигадали пиякові покарання.

Он преступник, он преступник, он натворил.

- Его надо за яйца и на провода вон те высоковольтные.

- Он забецаный сел за руль - это уже преступник.