Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

19 червня 2012, 14:17 ДТП
ДТП у Рівненській, Миколаївській та Запорізькій областях
ДТП у Рівненській, Миколаївській та Запорізькій областях

Ситуація на автошляхах. Лише в одній ДТП на Миколаївщині - восьмеро постраждалих. На щастя, минулося без жертв. А на Рівненщині через водія позашляховика, який виїхав на зустрічну, дитина лишилася без матері. 

Рівненська область

Трагічно закінчилась поїздка на Рівненщину для 29-річної жительки Київської області. На дорозі ВАЗівка 6-ї моделі зіткнулася з позашляховиком. Троє людей травмовано. Серед них - п'ятирічний син загиблої. Хлопчик вижив лише через те, що під час удару його викинуло з автівки на кілька метрів. Не постраждав тільки водій позашляховика. ДАІвці припускають, що саме він не впорався з кермом і виїхав на зустрічну смугу. 

Світлана Марко, співробітниця відділу ДАІ в Рівненській області:

- Автомобілі просто були розбиті вщент, купа брухту просто-напросто була, страшно було дивитись. Попередньо, водії були тверезими. І видимість оглядова була досить гарною, і ніяких ні поворотів різких не було, щоб могло спонукати до скоєння ДТП.

Миколаївська область

На 96 кілометрі автодороги Одеса-Мелітопіль-Новоазовськ у Миколаївській області 21-річний водій Шкоди Октавії не впорався з кермом та виїхав на смугу зустрічного руху. Там він зіткнувся з автомобілем марки ВАЗ 2106. Як наслідок - восьмеро постраждалих. Серед них -  двоє дітей. На щастя  - минулося без жертв. Поранених з різними травмами ушпиталили.

Водій Шкоди Октавії:

- Обгонял фуру, пошел на обгон, и она начала меня поджимать. Вынесло на встречку, на тормоза нажал и вот - въехал. Юзом понесло, я не справился с управлением.

Миколаївська область

Водія, що скоїв наїзд на людину, спіймали гарячим слідом. У селі Таборівці на Миколаївщині кермувальник ВАЗівки 7-ї моделі не помітив чоловіка, який лежав посеред дороги. Допомоги не надав, а зник з місця трагедії. Пошкоджену автівку поставив у гараж до сусіда. Та за кілька годин інспектори розшукали винуватця пригоди. Ним виявився 31-річний житель м. Вознесенська.

Затриманий водій:

- Я там збив человека. Когда збив - здав назад. Я його просто як взяв на руки, я ж говорю, в нього все оце було переломате, понімаєте. Він як тряпка був.

Олег Домущей, керівник ВДАІ Вознесенського МВ міліції:

- За совершение дорожно-транспортного проишествия задержан местный житель города Вознесенска. Он признал свою причастность к преступлению и к скрытию с места дорожно-транспортного происшествия.

Запоріжжя

Аварія сталася на трасі Харків-Симферопіль. 33-річний мешканець Дніпропетровщини за кермом ВАЗа не поступився дорогою. У наслідок - у бік "дев'ятки" вдарив Опель. Постраждалих в іномарці немає. Тоді як водій і п'ятеро пасажирів Лади, серед яких четверо громадян Росії - ушпиталені. Згодом одна з травмованих - жителька Дніпропетровщини - померла.