Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

15 червня 2012, 11:35 ДТП
У Дніпропетровську нетверезий мотоцикліст скалічив подругу, а сам загинув
У Дніпропетровську нетверезий мотоцикліст скалічив подругу, а сам загинув

Одна людина загинула, інша з переламами нині в лікарні. Такі наслідки аварії, що сталася вночі в Дніпропетровську. За висновками судово-медичних експертів, мотоцикліст сів за кермо напідпитку.

Трагедія сталася о другій годині ночі на вулиці Семафорній. 26-річний водій "Яви" разом із дівчиною дуже поспішав. Біля одного з будинків молодик не втримав керма, і двоколісний виконав кульбіт.

Володимир Малина, інспектор ДПС:

Прибыв на место, мы обнаружили мотоцикл и рядом лежащего водителя, по всем признакам водитель погиб на месте. Девушка-пассажир, забрали в 6-ю больницу.

Кермувальник загинув, 20-річна молодиця дістала складний перелам плеча та рвані рани голови. Згодом з’ясували: кавалер попросив мотоцикла у приятеля, щоб забрати з собою кохану й повернутися до веселого товариства друзів.

Артем, приятель загиблого:

Попросил мотоцикл съездить, я еще и не хотел давать, ой, зачем же я дал!

- Он трезвый был?

Да, ну мы днем пили, может, у него и был перегарчик, но он был трезвый. Потому что мы только готовились, мясо там взяли, хотели пожарить.

- Хотели ночью отдохнуть?

Ну да.

Та експерти констатували: мотоцикліст вживав алкоголь не лише вдень, а й під час руху. Про це свідчить знайдена поряд із тілом пляшка.