Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

13 червня 2012, 12:15 ДТП
В Києві через неуважність водія перекинулася автівка
В Києві через неуважність водія перекинулася автівка

Біля станції метра Лук'янівської перекинулася автівка. Водій Чері ловив гав, через що наскочив на припарковане авто й перекинувся на бік.

Отаку картину бачили всі, хто їхав вранці вулицею Мельникова. Чері на боці, поряд розбитий Шевроле. Події допомагає відтворити вагітна кермувальниця Авео. Вікторія розповідає - в делікатному стані кермує обережно.

Вікторія, учасниця ДТП:

 Я остановилась, мне стало плохо. Хотела попить водички, и на меня налетела машина сзади. Я остановилась, аварийку включила. То есть я стояла минут пять.

 Для Чері Шевроле став трампліном. Від удару китайська автівка стала на два колеса й перекинулася. Чи то від кульбіту, чи то від пережитого водієві знадобилася допомога лікарів.

Отойдите, пожалуста.

 

- А как состояние человека?

- Нормальное.

Трохи згодом водія таки відпускають. У Віталія трусяться руки. Як усе сталося - досі не второпає. Навіть не виправдовується.

Віталій, учасник ДТП:

Машина стояла, я видел. Говорят, гаву словил. Я не летел, я знаю, что с 9-ти тут пробка. Ехал 60 км/ч и помню только одно: удар, и помню, подошёл мужчина и сказал: бегом выходи.

На щастя, з машини витекла охолоджувальна рідина, а не паливо. Тож пожежники, що прибули на місце, поїхали геть. А інспектори лишилися з'ясовувати обставини пригоди та складати на порушника протокола.