Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

12 червня 2012, 11:10 ДТП
Хроніка ДТП - Дніпропетровськ, Крим, Одеса, Запоріжжя
Хроніка ДТП - Дніпропетровськ, Крим, Одеса, Запоріжжя

На в'їзді до Дніпропетровська в кювет злетів пасажирський Мерседес, у Криму розбилися три елітні машини, а в Одесі мотоцикл не поділив дороги з легковиком.

****

На заокругленій ділянці шляху Мерседес з 15-ма  пасажирами вискочив за межі проїжджої частини, влетів у кювет і перекинувся. У лікарню постраждалих доправляли аж п'ять машин швидкої. Наслідки  ДТП - понівечений мікроавтобус та восьмеро постраждалих. Правоохороці вже мають попередню версію аварії.

Володимир Побігай, керівник ДАІ Дніпропетровського району:

 В результате ДТП пострадало 8 человек. Люди госпитализированы, доставлены в больницу Мечникова. По утверждению пассажиров, которые находились в данном транспортном средстве, водитель мог уснуть.

 

****

А в Криму в ДТП з трьома автівками постраждало четверо людей, серед них - чотирирічна дитина. Аварія сталася на трасі поблизу селища Червонокам'янки. Поблизу переходу Мітсубіші оминав Жигулі, які зупинилися перед "зеброю", й виїхав на смугу зустрічного руху. Там він на швидкості врізався в Ніссана, що мчав назустріч. Потім на машину - призвідницю аварії наскочила ще одна автівка. Унаслідок зіткнення всі автівки розбиті. Від загибелі водіїв і пасажирів урятували подушки безпеки.

****

Чергова ДТП в Одесі. Мотоцикл не поділив дороги з легковиком. Як наслідок - байкер у лікарні з переламами і струсом мозку, на автівці - ум'ятини. Удар був такої сили, що мотоцикл розлетівся на шматки. 

Сергій Сергієнко, прес-секретар служби екстреної мотодопомоги:

Случилось ДТП с участием одного из наших мотоциклистов. Как правило, мы выезжаем на такие ДТП для оказания в случае необходимости юридической, финансовой, медицинской помощи. Это ДТП никоим образом не связано с дорожной обстановкой в нашем городе. 

Свідки кажуть: пригода сталася через те, що водій автівки почав рух раніше, аніж загорілося його зелене світло, а мотоцикліст навпаки - вирішив проскочити на дозвільний, але вже миготливий сигнал.

Сергій Чукан, співробітник УДАІ в Одеській області:

На данном перекрестке, как я уже говорил, произошло столкновение. В результате данного столкновения телесные повреждения получил водитель мотоцикла - молодой парень 1996 года рождения.

****

А в Запоріжжі легковик ледь не протаранив заправки. ДТП сталася в Хортицькому районі міста. Зі слів співробітників Державтоінспекції, Опель рухався проспектом, на одній із ділянок дороги наподалік АЗС 25-річний водій перевищив швидкість, машина вилетіла праворуч на узбіччя й перекинулася. Якимось дивом вона не зачепила інших автівок та обладнання станції.

Володимир Гаранін, старший інспектор відділу ДАІ м. Запоріжжя:

- В результате ДТП водитель и пассажир получили травмы. По какой причине водитель допустил перекидывание автомобиля - сейчас выясняет следствие.