Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

9 червня 2012, 23:01 ДТП
Серйозні ДТП сталися на Запоріжжі, в Одесі та Києві
Серйозні ДТП сталися на Запоріжжі, в Одесі та Києві

Не обійшлося без дорожніх пригод в регіонах України. В Одесі жінка намагалася перебігти чотири смуги на жвавій дорозі, у Запорізькій області шестеро людей травмувалися внаслідок зіткнення маршрутки та вантажівки.

**** 

У Запорізькій області не розминулися пасажирський мікроавтобус та вантажний фургон. 60-річний водій ГАЗелі за нез'ясованих поки причин викрутив на зустрічну смугу і лобом у лоба зіштовхнувся з Мерседесом. Останній від удару перекинувся і метрів 40 проїхав на боці. Шістьох пасажирів маршрутки шпиталювали.

Михайло Богдан, співробітник УДАІ Запорізької області:

Предварительно ДТП - это выезд автомобиля ГАЗель на встречную полосу. Основные причины ДТП на данный момент уточняются.

 

****

В Одесі під колеса Жигулів потрапила жінка. В тяжкому стані вона перебуває в реанімації. Аварія сталась близько півночі в спальному районі міста. За словами свідка пригоди, водій ВАЗівки хотів перелаштуватися в інший ряд для повороту. Але раптом перед ним з'явилась пішохідка, яка намагалася перебігти чотири смуги дороги.

Микола Кажиогло, свідок ДТП:

Мы проезжаем, она вроде сюда пробегает, мы увиливаем обратно во второй ряд, она туда же возвращается. И парень уже - ему некуда было деваться.

Кермувальник намагався об'їхати пішохода, але не вийшло.

Алла Марченко, керівник підрозділу ВДАІ м. Одеси:

По результатам экспертизы - водитель трезвый, предварительно отмечу то, что женщина-пешеход пересекала проезжую часть в неустановленном месте. Находится она в отделении реанимации, личность пока не установлена.

****

Класичне як для теплої пори року зіткнення на околиці столиці: ВАЗівка збила скутериста. Власне, хлопець сам залетів на капота четвірки. Знімальній групі "Свідка" він розповів - стояв на світлофорі, коли перед ним рушила автівка. Поїхав і він. Але вже на перехресті зрозумів, що поспішив, бо йому досі горів червоний. Аж тут просто перед його очима з'явилася біла ВАЗівка. Тікати часу не було. Хлопчина кинув двоколісника в один бік, а сам стрибнув на передню частину машини. Що стало несподіванкою для літнього кермувальника.

Олег Леонідович, водій ВАЗа:

- У мене за 38 років перший раз таке. Він, хлопець, каже - не визивай нікого, я сам відремонтую, але я не можу не визивати – скажуть, що утік з місця ДТП.

Микола, водій скутера:

- Чувствую себя хорошо, пару царапин, потерял немного крови, ну это нормально, но переломов вроде бы нет, хожу, по крайней мере.

Синоптики ж тим часом прогнозують - найближчий тиждень йтимуть дощі. А вони, як відомо, не найкращі друзі для водіїв, тож ліпше поки на скутерах не виїжджати.