Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

8 червня 2012, 11:20 ДТП
В центрі Києва Ауді влетіла у величезну яму
В центрі Києва Ауді влетіла у величезну яму

Автопригода сталася в середмісті столиці: вночі Ауді влетіла в чималу дорожньо-ремонтну яму. В салоні було троє.

Як у більярді: Ауді влетіла в чималу яму, наче кулька в лузу. Авто дивом не впало на дно. Й не перекинулося на дах. Воно застрягло на металевих трубах ремонтних риштовань. І в полоні перехиленої машини опинилися троє людей. Усіх ледь витягли з салону самовидці пригоди. Двоє - пасажир і водій - травмовані.

- Разбита голова, сотрясение, отвезли в 17-ю больницу, молодой парень, 20 лет.

Яма ця - дорожньо-ремонтна. Зяє вже не перший день. Тут комунікації замінюють.

- Труби ложим, труби.

Коли сталася аварія - навколо не було ані душі. Утім, цілі делегації комунальників нагодилися за лічені хвилини. Й одразу взялися шукати винних, тобто звинувачувати водія Ауді в неуважності.

- Видно, что две полосы перекрыто - там знак стоит и ограждение, одна полоса для проезда.

До полеміки долучилися друзі автовласника. Спростовують закиди: аварійних місць тут, на вулиці Чорновола, з-за пагорбів не видно.

- Человек поднимался со светофора и сразу яма, он даже тормозить не успел, а здесь после дождя - вот эта грязь, попробуйте остановиться.

А ще кажуть про недбальство дорожніх служб. Як можна - отакі масштабні роботи огороджувати мінімальною кількістю знаків.

Дмитро, мешканець м. Києва:

- Тоже вот две полосы, не совсем понятно - ни знака рядности дальше конкретного, ни конкретного знака объезда, знак - взять левее, ну взял, дальше что? Дальше, оказывается, еще левее.

Олена Ткаченко, кореспондентка:

- Долю Ауді фактично може повторити будь-яка інша автівка, або навіть пішохід, бо ось ця величезна яма огорожена лише ось такими пластиковими, нічим не закріпленими конусами.

Ями тут, на Чорновола, є й нині. Менші вже засипали. З величезного ж горе-рову тільки почали відпомповувати воду. Тож коли його ліквідують - невідомо.