Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

1 червня 2012, 10:45 ДТП
У Дніпропетровську повія потрапила під колеса легковика
У Дніпропетровську повія потрапила під колеса легковика

У Дніпропетровську сталася дорожньо-транспортна пригода з представницею найдавнішої у світі професії. 31-річна повія намагалася продати своє тіло далекобійникам, натомість втратила пильність і потрапила під колеса легковика.

42-річний таксист, водій ВАЗа, запевняє: неосвітлюваною Набережною Леніна рухався зі швидкістю 50 кілометрів за годину. Перехожу побачив останньої миті.

Віктор, водій ВАЗа:

Прямо по центру темный силуэт, ну она вся в черном была, ее ничего не видно было. Я ухожу от столкновения, тресь, останавливаюсь, выхожу - девушка лежит, я к ней - шевелится, все - живая, скорую вызвал, ГАИ работников.

Жінку було травмовано. Окрім чисельних подряпин на голові й кінцівках, лікарі діагностували складний перелам коліна. Терпіти великий біль постраждалій допомагала "анастезія".

Віктор, водій ВАЗа:

Ну, она под "шафе" была, как ее состояние. Ой, говорит, нога болит. Я говорю - надо смотреть глазками и тогда ничего болеть не будет.

На місці аварії вдалося відшукати свідка пригоди. Він не лише бачив ДТП на власні очі, а й за 20 хвилин до наїзду спілкувався з кралею. Вона пропонувала далекобійникові інтим, звісно, за гроші.

Сергій, свідок:

Она ко мне подходила, предлагала составить компанию. Как бы я отказал ей, потому как я не пользуюсь такими услугами. Да и состояние девушки было далеко не трезвое.

Нині "нічний метелик" на лікарняному ліжку. Планує одужати і знову  повернутися на дорогу - заробляти тілом.