Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

31 травня 2012, 10:05 ДТП
У Києві Опель через ДТП перетворився на кабріолет
У Києві Опель через ДТП перетворився на кабріолет

Кабріолет мимоволі. Неуважність та жага швидкості кермувальника Опеля Вектри на столичному проспекті Бажана призвела до трагедії. Легковик врізався у вантажівку, да так, що німцеві знесло дах.

Новий, наче копійка, проспект Бажана. Асфальт рівнесенький - хоч зі склянкою води на капоті їдь. Утім - це й велика спокуса для автовласників - порушити швидкісний режим. Ось і кермувальник Опеля Вектри не втримався.

Владислав, свідок:

- Я здесь стоял, ждал эвакуатор, и когда машина направлялась здесь по прямой, она не справилась с управлением, была на большой скорости, она увернула влево, за счет чего машину перевернуло.

Що завадило їхати водієві німця широкою дорогою? Все просто - зламана у другій смузі вантажівка з напівпричепом.

Юрій, водій вантажівки:

- Машина поломалась, остановился, поставил знак аварийной ситуации и включил аварийку. Сидели в машине с экспедитором и услышали стук, удар был не сильный, мы не почувствовали.

Насправді Опель упилявся так, що машину по тому й не впізнати. Дах просто зрізало металевим бортом вантажівки. Отак, уже кабріолетом, автівка пролетіла ще кілька десятків метрів.

Владислав, свідок:

- Да мы подошли, буквально тут же проезжали ГАИшники, буквально через 40 секунд.

Юрій, водій фури:

- Сразу милиция подъехала, я туда не подходил – боялся.

Картина, що її побачили експерти й випадкові свідки - шокувала. На передньому пасажирському сидінні був понівечений від зіткнення з вантажівкою труп дівчини.

- Приезжала пожарная охрана и резала автомобиль.

Водія ж Вектри шпиталювали з травмами голови, грудей та живота. Чому він не помітив перешкоди на дорозі у вигляді величезного ваговоза і в якому стані кермував - з'ясовуватимуть слідчі. А ще, за припущеннями свідків - дівчина, що загинула, сіла в машину за кілька хвилин до трагедії. Вона просто зупинила попутку.