Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

29 травня 2012, 10:48 ДТП
У Харкові маршрутка зачепила автовишку, десятеро у лікарнях
У Харкові маршрутка зачепила автовишку, десятеро у лікарнях

Одна людина загинула, ще десятеро потрапили до лікарні через аварію в Харкові. Маршрутний автобус, наповнений людьми, зачепив автовишку, що стояла на узбіччі. Її робітники прикрашали місто до Єврочемпіонату.

Лучше б я умер!!! Как так вообще может быть?!! Я не понимаю!!! КАК! МОЖЕТ! ТАК! БЫТЬ?!

24-річний водій маршрутки в шоковому стані. На місце аварії примчали п'ять медичних автівок, бо лікарня невідкладної допомоги - за кілометр звідси. У людей - перелами, забиття, порізи склом.

Олег Никоненко, старший інспектор ВДАІ м. Харкова:

Поки що, на даний момент, маємо інформацію про 10 постраждалих, 2 жінки з яких знаходяться в реанімації. Одна жінка від отриманих травм загинула на місці.

На ідеально прямій та широкій вулиці Дерев'янка маршрутка не оминула вантажівки ГАЗ, що стояла на узбіччі. Водій бачив автовишку й об'їжджав її, але не розрахував відстані. Як наслідок - у громадського транспорту правий бік як ножем зрізало. Пасажири розповідають: водій швидкості не перевищував, але їхав нервово, різко гальмував.

Олена Мурадян, постраждала:

Притормаживал быстро, на светофорах быстро останавливался. Я еще хотела поругать его, потому что стою на каблуках - неудобно. А потом тут резко… Стояла машина, люди говорят, большая, и он ее объезжал… И как он ее зацепил - не знаю.

Легкі забиття дістав водій вантажівки, яка від удару перекинулася на узбіччя. Чоловік стверджує: отримав завдання чіпляти на стовпи святкові прапори: місто прикрашають до Євро. Та робітників і самих прикрас ще не привезли, тому автовишка просто стояла. Слідство з'ясує, чи міг кермувальник зупинятися в цьому місці й чи був зобов'язаний виставити на дорогу попереджувальні знаки.