Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

24 травня 2012, 10:30 ДТП
У Дніпропетровську - дві ДТП за вини пішоходів
У Дніпропетровську - дві ДТП за вини пішоходів

Непередбачувані пішоходи атакують дніпропетровських водіїв. У місті одразу дві пригоди. Жінка, напевно намагаючись скоротити шлях, вистрибнула під колеса вантажівки - наслідок трагічний.  Більше поталанило 14-тирічному підліткові. Днями він святкуватиме подвійний день народження.

Пішохідка дуже поспішала. Саме тому, необачно оминувши маршрутку, опинилася посеред дороги. За мить тіло бідолашної було під колесами МАЗа.

Павло Хрустальов, інспектор відділу ДАІ м. Дніпропетровська:

 По адресу Героев Сталинграда 30 грузовой автомобиль, выезжая с прилегающей территории, совершил наезд на гражданку-пешехода 1962 г.р., при этом проследовал в сторону Строителей, протянув пешехода около 50 метров, после чего был задержан свидетелями данного проишествия.

 37-річний водій з Київської області запевняє: незнайомою місцевістю рухався нешвидко. Пішохідки не бачив, а про надзвичайну подію дізнався від наляканих свідків.

Сергій, водій вантажівки:

Выезжал со двора и поворачивал, потом мне сигналят, говорят, что ты женщину сбил. Я остановился, прибежал - она лежит, тут люди говорят, что она выбегала из-под маршрутки, попала под машину. Я ее даже не видел.

Состояние женщины, когда вы ее видели?

Видел, она уже лежала, уже рука оторвана.

У вкрай тяжкому стані постраждалу забрала швидка. Так і не отямившись, вона померла в лікарні.

***

А це вже інша історія, але дуже схожа на попередню. Там таки на вулиці Героїв Сталінграду хлопчина, який днями відсвяткує чотирнадцятиріччя, вийшовши з маршрутки та різко вибіг на дорогу.

Сергій, водій ГАЗа:

Не то что резко, это вообще секунда, мгновение, то есть он выскакивает, и я только увидел, что он бьется головой об зеркало, и все. Больше я ничего не вижу, потому что...

Он спереди маршрутки, сзади маршрутки?

Он спереди выскочил!

До дня народження юнак заробив собі тяжку травму голови, розрив зв’язок та складний перелам правої стопи. За висновками медиків, на хлопця чекає багатомісячне лікування.