Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

22 травня 2012, 11:31 ДТП
Комунальники - камікадзе попали під машину у Києві
Комунальники - камікадзе попали під машину у Києві

Збили двох людей на проспекті Бажана в Києві: жінка загинула, чоловік - у лікарні, в комі. Пішоходи перебігали чотири смуги щойно відремонтованої дороги з надто жвавим рухом. Для водіїв люди біля відбійника стали цілковитим сюрпризом.

Тільки-но поклали на головній магістралі міста - проспекті Бажана - новесенький асфальт. І вже на ньому з'явилася перша кров.

Від Південного мосту в бік Харківської площі їхав білий Опель Вектра. Водій запевняє - швидкості не перевищував, хоч і був у крайній лівій смузі. Поряд сунувся мікроавтобус. Аж тут між ними з'являються двоє пішоходів.

- Показались из-за машины, все, что я мог предпринять - это экстренное торможение.

Гальмувати було марно. Люди опинилися на капоті. Удар був настільки потужний, що пішохідка - шістдесятиоднорічна жіночка - загинула на місці. Її супутника шпиталювали.

- Тяжелый, наверное - его забрала скорая помощь.

Чоловік балансував між життям та смертю, бо ж дістав дуже тяжкі ушкодження: відкриту черепно-мізкову травму, перелам тім'яної кістки. Він у стані коми другого ступеня.

Андрій, водій Опеля:

- Дай бог, чтоб выжил второй человек, каюсь - что я могу сказать, на мне человек.

До речі, камікадзе ці - співробітники комунального підприємства. Бо ж одягнені були в помаранчеві жилети. Чому переходили дорогу в невстановленому місці й не скористалися неподалік розташованим підземним переходом - загадка. Кермувальникові Опеля, що збив людей, тепер загрожує ув`язнення.