Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

22 травня 2012, 10:05 ДТП
В Одесі БМВ-кабріолет перевертався у повітрі
В Одесі БМВ-кабріолет перевертався у повітрі

Божевілля на українських дорогах. В Одесі вихідними сталося кілька автопригод за участі дорогих машин.

Масштабна ДТП сталася на Малій Арнаутській. Цією односторонньою вулицею паралельно мчали кабріолет БМВ та Тойота. Якоїсь миті автівки зіткнулися. З цього все й почалося.

Людмила, постраждала:

Мы ехали в левом ряду и я услышала, как сзади какой-то очень сильный стук и машины впереди начали всё быстрее, как-то кубарем лететь, подняла голову и смотрю: летит машина, вот эта, черная, кабриолет, он просто перевернулся в воздухе раза два.

Жінка каже, що всі марно намагались уникнути зіткнень. Кабріолет, не спиняючись, врізався у залізобетонного стовпа, потім його відкинуло на дві машини, які стояли поряд. Не зупинилася після зустрічі з БМВ і японська іномарка. Тойота налетіла одразу на три автівки.

Лілія, постраждала:

- Мы все поударялись в торпеду, я, ребенок, мы сидели. Ребенок сзади ударился об сидение, муж, получается, об руль ударился. Вышли с машины, увидели - один пассажир сидел, черненького цвета, он сидел, держался за голову, а второй водитель в белой футболке - он лежал на земле, рыженький.

Водіїв БМВ та Тойоти, а також пасажира "німця" забрала швидка. Тим часом слідчі з’ясовують причини ДТП. За результатами мають визначити винуватця пригоди.