Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

17 травня 2012, 10:25 ДТП
Дніпропетровський водій через недбалість покалічив себе, дружину та сина
Дніпропетровський водій через недбалість покалічив себе, дружину та сина

У Дніпропетровську внаслідок зіткнення ВАЗівки із вантажівкою в лікарнях опинилося троє людей. Попередньою причиною аварії правоохоронці називають неуважність водія "дев’ятки" - він просто відволікся за кермом.

Аварія сталася вранці. 52-річний кермувальник дев’ятої моделі Жигулів разом із дружиною та двома синами поспішав у справах.

Анатолій Седих, інспектор ВДАІ м.Дніпропетровська:

На улице Донецкое Шоссе при въезде на Кайдакский мост было совершено ДТП, в результате которого три человека пострадало. Значитфура стояла с правой стороны - грузовик, на которую совершил наезд ВАЗ-2109.

 Водій вантажівки розповідає: припаркував фуру на узбіччі, адже виникли проблеми з двигуном.

Єгор, водій вантажівки:

Стоял вместе с хлопцами и осьо токо БАХ! Врезалась, ударилась. А пацаны, ну, ехали, свидетели есть, была прямая видимость, а почему он в фуру заехал, чи он заснул, я не знаю.

Удар був таким потужним, що всі, хто перебував у легковику, вибратися самотужки з понівеченої автівки не могли. Їх витягали свідки пригоди.

Єгор, водій вантажівки:

Ну я ж сразу подбиг, помощь оказать, открыли дверь, повытягивали ж сразу, тут стояли еще водители, открыли, сюда помогли им еще. То есть я скорую вызвал, автоинспекцию вызвал.

Найбільше поталанило одному з синів кермувальника ВАЗівки, у нього лише синці та подряпини. Його ж батька, брата та матір з численними переламами забрала швидка.

Єсть переломи. Перелом правої кінцівки, єсть перелом ребер. Я боюсь, що пошкодження етіх самих...

Легких?

Ну да.

А как состояние, среднее или тяжелое?

Не среднє - тяжке.

Найтяжче травмувався голова родини - нині він у реанімації. Чоловік у стані коми, лікарі роблять усе можливе, аби врятувати його життя.