Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

5 квітня 2012, 12:22 ДТП
У Дніпропетровську від удару вантажівки пішоходові відірвало руку
У Дніпропетровську від удару вантажівки пішоходові відірвало руку

Пішоходи, стережіться - водії на дорозі. В Україні останнім часом побільшало ДТП з  перехожими. Цей день не став вийнятком. 

У Дніпропетровську, вечірньої пори, страшна ДТП позбавила життя сорокасемирічного чоловіка. Його збила вантажівка. Самовидці кажуть - від потужного удару пішоходові відірвало руку, а винуватець ДТП навіть не пригальмував - машиною протягнув тіло бідолашного метрів зо двісті і втік.

Олександр Крахмалюк, співробітник ВДАІ м.Дніпропетровська:

- При опросе свидетелей был установлен атомобиль, который принятыми мерами розыска был задержан.

Упіймали п'ятдесятидворічного кермувальника "Сканії" вже у Дніпродзержинську. Свою вину водій заперечує. Утім, сліди на вантажівці красномовніші.

А ось у Запоріжжі маршрутка збила дитину. Зіткнення сталося за майже класичною схемою: дівчинка з дідусем переходила дорогу зеброю. Автобус в одній смузі їх пропустив, а маршрутка "Фольксваген", що їхала поряд - ні. Водій хоч і зреагував миттєво - намагався скерувати транспорт на газон, але таки зачепив дитину.

Володимир Гаранін, керівник підрозділу ВДАІ м. Запоріжжя:

Опыт водителя не вызывает сомнения, стаж его уже больше 10-ти лет. Все материалы собраны - переданы в следствие.

Утім, мала надто не травмована. Медики кажуть - її стан задовільний.

Андрій Малько, лікар бригади швидкої медичної допомоги:

Ребенок был перепуган, возбужден, в состоянии стресса, ну после полного осмотра предполагаем сотрясение под вопросом, и ребенок оставлен под наблюдением в детской областной  больнице.

У Києві під колеса таксі потрапили двоє парубків. Лихо сталося на нерегульованому переході. Від удару пасажирського "Опеля" один із молодиків до прибуття швидкої був непритомний. Іншого постраждалого також ушпиталили з численними травмами. Призвідник ДТП переконував ДАІвців, що через погане освітлення дороги просто не помітив знака про перехід. До того ж, мовляв, ішов дощ, та ще й засліпив зустрічний транспорт. Чому ж насправді таксист не зауважив людей - з'ясовують правоохоронці.