Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

3 квітня 2012, 11:29 ДТП
В Івано-Франківську нетверезий співробітник міліції на шаленій швидкості збив двох жінок
В Івано-Франківську нетверезий співробітник міліції на шаленій швидкості збив двох жінок

Одна загинула, інша в тяжкому стані - потрапила до  реанімації. Так трагічно скінчився робочий день для двох жінок в Івано-Франківську. Дорогою додому на них наскочив у цілковитій темряві правоохоронець власним авто. Зупинятися навіть не подумав і кинувся ховатися. Винуватця аварії, як запевнили його ж колеги, вже звільнено. А ось чи візьмуть порушника під варту – ще вирішують.

58-річну Ірену Стоян поховали. Збита жінка так і не прийшла до тями, померла в реанімації. Того нещасного вечора вона разом із подружкою Наталею поверталася додому. І тут на них наскочив легковик. Уціліла жінка майже не нічого пам’ятає, лише каже - все сталося раптово.

Наталія Бажалук, постраждала:

- Машина раптово з'явилася без фар. На великій швидкості. Їхав дуже швидко.

Тепер постраждалій вже ліпше. Але якийсь час їй доведеться побути в лікарні.

Юліан Худецький, заввідділу Івано-Франківської обласної клінічіної лікарні:

- У хворої струс головного мозку, забій м'яких тканин голови, численні підшкірні крововиливи, крововиливи в області орбіти, травма правого колінного суглоба.

Про дорожню пригоду, в якій одна людина загинула, інша - покалічилася, розповідають слідчі. Двох подружок близько 22-ї години на шаленій швидкості збив автомобіль "Мазда". Водій із місця ДТП втік. Машину сховав у гаражі, а сам пішов додому.

Василь Гультайчук, керівник відділу УМВС України в Івано-Франківській області:

- Це звичайний працівник, капітан міліції, оперуповноважений одного з підрозділів Тисменицького райвідділу міліції. Одружений. ДТП скоїв його власним автомобілем. Він перебував поза службою, в цивільному одязі, на власному автомобілі.

Проти винуватця ДТП прокуратура Івано-Франківська порушила кримінальну справу. Чи перевищував він швидкість, а також - чи був п'яним - не повідомляють, кажуть триває слідство.

Володимир Гаврюшенко, заступник прокурора Івано-Франківської області:

- Від проходження медичного огляду він відмовився. На даний час призначено судово-медичну експертизу і це питання перевірятиметься в ході слідств.

Правоохоронця, що скоїв смертельну ДТП, вже звільнили з органів та затримали. Він може потрапити за грати на термін від трьох до восьми років.