Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

3 квітня 2012, 10:00 ДТП
На Кіровоградщині легковик врізався у вантажівку, серед п'ятьох загиблих - два міліціонера
На Кіровоградщині легковик врізався у вантажівку, серед п'ятьох загиблих - два міліціонера

Масштабна автокатастрофа, що позбавила життя п’ятьох людей, сталася близько шостої ранку неподалік Знам’янки. Чому її призвідник -  двадцятишестирічний водій “Жигулів”, скерував повну людей автівку на зустрічну, мають з’ясувати слідчі. Ясно одне: супротивною частиною дороги ВАЗівка встигла проїхати лише кількадесят метрів - на швидкості її просто знесла багатотонна вантажівка. Унаслідок потужного зіткнення водій легковика та четверо його пасажирів померли миттєво.

Віталіна Бевзенко, керівник відділу УМВС України в Кіровоградській області:

- Серед них загинуло двоє працівників міліції. В даний час по даному факту проводиться перевірка та з’ясовуються усі обставини пригоди.

У кривавому ДТП вдалося вижити лише  водієві вантажного “Мерседеса”. З численними тілесними ушкодженнями 51-річного чоловіка доправили до місцевої лікарні.

Розтрощений легковик, а в кабіні - затиснуте залізяччям бездиханне тіло водія. Таким став фінал незапланованої зустрічі “Фольксвагена” з вантажним “ДАФом”. На вранішній трасі поблизу Тернополя п'ятдесятирічний хазяїн мінівена не впорався з кермом і вилетів на зустрічну. Внаслідок зіткнення водій ваговоза відбувся кількома забиттями, а мертвого призвідника ДТП з металевої домовини витягали рятувальники.

Микола Лецкалюк, керівник сектору УДАІ в Тернопільській області:

- На даний час слідством розглядається версія, що водій міг заснути за кермом. Тож усім водіям, що слідують у далеких напрямках і відчувають втому, радимо зупинятися та перепочити.

Двоє тяжко травмованих та купа понiвеченого металу. Такі наслідки дорожньо-транспортної пригоди, що сталася на одному з мостів Дніпропетровська. Спричинив її 28-річний водій “Фіата”. Якоїсь миті молодик не впорався з кермуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де на швидкості врізався в “Деу”. Двоє пасажирів цієї автівки з численними переламами кінцівок і розбитими гoловами нині в  лікарні. Сам призвідник аварії у спілкуванні з правоохоронцями свою вину заперечував.

Роман - винуватець аварії:

- Я ехал со стороны Островского в сторону левого берега. Меня обогнала маршрутка, подрезала, то есть я тормозил, меня понесло.

- Вы сегодня спиртные напитки употребляли?

- Нет.

- Точно?

- Точно нет.

- А почему говорят что запах спиртного?

- Какого спиртного? Экспертиза пусть покажет есть спиртное или нет. 

Правоохоронці запевнили - перевірять водія "Фіата" не лише на вживання алкоголю. Ще мають з’ясувати, чи не був чоловік під впливом наркотиків.

Сергій Волочков, керівник відділу УДАІ м. Дніпропетровська:

- Водитель автомобиля “Фиат”, который виновник данного проиcшествия, находился с явными признаками алкогольного опьянения. На сегодняшний день взят анализ на употребление наркотических средств, а также на употребление алкоголя.