Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

31 березня 2012, 12:12 ДТП
У Києві водій "Ніссана" збила жінку на "кривавій зебрі"
У Києві водій "Ніссана" збила жінку на "кривавій зебрі"

Знову - смерть на пішохідному переході в Києві. Кермувальниця Ніссана збила літню жінку, втім такій пригоді місцеві мешканці не дивуються. Зебру, на якій сталося лихо, називають не просто небезпечною, а кривавою.

Вулиця Жилянська. Нереґульований пішохідний перехід. Самовидці розповідають - жінка почала переходити дорогу. Майже всю здолала. Утім, на останній смузі її збив легковик.

Наталя Сторожик, керівник відділу УДАІ м. Києва:

- 30-тирічна жінка-водій, керуючи машиною Ніссан, скоїла на переході наїзд на жінку 57 року народження, яка від отриманих тілесних ушкоджень померла на місці пригоди.

 Нині слідчі розбираються в усіх деталях трагічної ДТП. Хто винен - поки не кажуть. Утім, цей перехід уже претендує на звання одного з найкривавіших у столиці.

Мешканка сусіднього будинку:

- Як, важко вам тут дорогу переходити? - Ужас!! Девушка, вчера труп лежал!  

І такі інциденти - кажуть тутешні мешканці - стаються мало не щомісяця.

Василь, мешканець м. Києва : 

- Когда сделали односторонее движение - левую крайнюю полосу, ее как скоростную используют, как в Борисполь едут, если 1-2 ряд видит, третий и успевают тормознуть, если ты не выглянул на 4-й ряд, то 100 процентов могут и ударить

Василя так ударяли чотири рази. Чоловікові "щастило" - всі зіткнення з машинами закінчувалися легкими забоями. Водії ж навіть не вибачалися.

Василь, мешканець м. Києва : 

- По газам и дальше. 

Невже кермувальники тут такі неввічливі, а зебра така непомітна? "Свідок" вирішив перевірити це на власному досвіді. З’ясували - авта й дійсно рухаються, здебільшого не помічаючи пішохода.

- Жду когда остановятся машины…

Лише через півхвилини один добрий водій блимнув фарами - мовляв, переходьте. Друга спроба - намагаємося перетнути вулицю з іншого боку.

- Жду когда остановятся машины…

Пропустили досить швидко, але ж ледь не збили! Дивіться ще раз - ось цього кермувальника старенького Мерседеса пішоходи не хвилюють, і це попри те, що автівки з обох сторін зупинилися. Місцеві мешканці зверталися до чиновників із проханням - якось убезпечити їхні життя. Утім, поки жодної реакції.

Василь, мешканець м. Києва :

- Мы обращались, говорят - нельзя положить лежачего полицейского, потому что тут трасса, скорые едут, пожарные, нельзя по закону ,как то так, а на светофор - денег нет…