Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

27 березня 2012, 09:59 ДТП
Минулі вихідні виявилися рясними на автопригоди
Минулі вихідні виявилися рясними на автопригоди

Рясними на автопригоди виявилися минулі вихідні. Автівки врізалися в бетонні огорожі та одна в одну. На щастя, в цілій купі карколомних автопіруетів ніхто не загинув.

Немовля постраждало в автопригоді в Криму. "Жигулі" мчали ялтинською трасою. Аж раптом влетіли просто в припаркованого на узбіччі "МАЗа". Від удару капот "ВАЗівки" склався в гармошку. У легковику перебувало троє - кермувальниця, двадцятирічна пасажирка та її кількамісячна донечка. Від сильного удару всі травмувалися. Їх з черепно-мозковими травмами, а водійку - ще й з переламом огруддя доправили до лікарні.

Андрій Рябиков, керівник сектору УДАІ в Криму:

- По предварительным данным, причиной такого происшествия стало то, что водитель "ВАЗ 2105" не выбрал безопасную скорость с учетом дорожной обстановки. Окончательно причина будет установлена следствием. Ведется дополнительная проверка.

 

Четверо людей травмовані внаслідок ще однієї кримської ДТП. Аварія сталася в Білогірському районі: 70-річний водій не впорався з кермом, і "Москвич" вискочив на зустрічну смугу. Там він лобом у лоба протаранив "Акуру". Удар був такої сили, що радянський атомобіль перетворився на купу брухту.

Водій "Акури":

- Ехал с Белогорска, тут неожиданно "Москвич" резко выходит передо мной, резко. Скат у него стреляет, или что. Выходит резко - буквально 5-6 метров от меня, и в лоб меня. Я ухожу вправо, и когда уходил, он поймал левую сторону мою.

Всі, хто їхав у раритетному авті, народилися в сорочці - в цій аварії вони залишилися живими. Утім, з черепно-мозковими травмами і переламами їх доправили в лікарню.

 

У Запоріжжі також не минулося без аварій. Там просто в середмісті "Форд Скорпіо" на повному ходу влетів у огорожу. Медики, які прибули на місце, витягти кермувальника з автівки не змогли. Вирішили, що його затисло в салоні, й викликали рятувальників. Але, як виявилося, водій не міг вилізти з переляку. І жодної травми, окрім психологічної, не дістав.

Олександр Андрієвський, командир відділення рятувальної служби м. Запоріжжя:

- Водитель не был зажат, просто в состоянии шока вцепился в руль, пришлось его уговаривать отлеплять пальцы, и передали его в скорую помощь.

Марина Борисполець, Світлана Скляренко,Сергій Орлов.