Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

24 березня 2012, 13:43 ДТП
У Києві на перехресті Кибальчича і Перова не розминулися два автобуси
У Києві на перехресті Кибальчича і Перова не розминулися два автобуси

У Києві на перетині вулиць Кибальчича та бульвару Перова не розминулися два мікроавтобуси. Внаслідок сильного удару постраждали четверо людей, усіх у тяжкому стані шпиталювали. Чому два транспорти не поділили дороги.

Василь Михайлович, свідок ДТП:

- Страшна була. Було 4 скорих, евакуатор, пожарна. И, наверное часа 3-4 тут милиция була. Народа було - як на Троєщині на базарі.

Понад два десятки медиків, рятувальників і даївців. А ще - два вщент розбиті мікроавтобуси. Таку картину могли побачити ввечері перехожі на столичному бульварі Перова.

Зинаїда, свідок ДТП:

- Бензобаки, скорее всего, были разлиты, потому что смывали водой бензин.

"Мерседес" із такою силою врізався у "Фольксвагена", що обидва транспорти перетворилися на купу брухту. Всередині кожного мікроавтобуса їхали по двоє людей. Самотужки вибратися не могли. Їх довелося визволяти за допомоги спецтехніки. І пасажири, і обидва кермувальники тяжко травмовані.

Зинаїда, свідок ДТП:

- В одной машине ребята вышли, мужчин достали, посадили на бровку, я видела - одному голову обматывали бинтом. Во второй машине - это было со стороны дороги. Мне показалось, что там была девушка. Её вот в таком положении забрали в "скорую". А в этой же машине парня вынимали автогеном.

Свідки аварії розповідають: все сталося миттєво. "Фольксваген" повертав на перехресті - з Кибальчича на бульвар Перова, в цей час з боку Троєщини їхав "Мерседес". Чому кермувальник "Фольксвагена" не пропустив, як годиться за правилами, "Мерседеса" - з'ясовуватимуть уже слідчі.

Марина Борисполець, кореспондентка:

- Нині про аварію нагадують лише скалки на дорозі. Та місцеві мешканці до такої картини вже звикли. Кажуть, ДТП тут трапляються мало не щодня.

Люди кажуть, це місце - прокляте.

Зинаїда, свідок ДТП:

- Само место очень плохое, вот, так как считается, ну, тут кладбище, то есть, люди здесь плохо живут.