Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

20 березня 2012, 11:34 ДТП
Вік-енд у столиці виявився рясним на автопригоди
Вік-енд у столиці виявився рясним на автопригоди

Рясним на автопригоди виявився вік-енд і у столиці. Здебільшого, ДТП виникали через неуважність водіїв. Загиблих немає, а ось травмованих - зо півдесятка.

Чоловік, що їхав в оцьому понівеченому 308-му "Пежо", ледь стримує емоції. Його суботня мандрівка містом закінчилася раптово.

Сергій Бондаренко, пасажир "Пежо":

- Ехали по своей полосе, вот по этой полосе. Машина "БМВ", с этого ряда через 2 сплошные линии взяла и повернула, вот так - перпендикулярно.

Все було так несподівано, що тридцятиоднорічна водійка "Пежо" навіть відреагувати на перешкоду не встигла: переднім бампером вдарила в бік "БМВ". Сюрпризом німець поперек дороги став і для кермувальника "Шевроле Лачетті", що їхав позаду француза.

Сергій Володимирович, водій "Шевроле":

- В одно мгновение, в две секунды это произошло. Я тормозил, чувствую, что у меня АБС срабатывало, я пытался увернуться, но не смог, зацепил уже развернутую от удара машину.

Що за кульбіт виконав водій "БМВ" - і сам пояснити не може.

Сергій Володимирович, водій "Шевроле":

- Он говорит: причины не понимает, он просто повернул.

Унаслідок ДТП із травмою голови та грудей шпиталювали двох людей: кермувальницю "Пежо" й пасажира "БМВ". Нині ДАЇвці з'ясовують, чому водій "німецької трійки" за нормальної видимості та на сухій дорозі виконав отакий маневр.

Олена Ткаченко, кореспондентка:

- Але на тому пригоди столичних автолюбителів не закінчилися. Буквально через годину за аналогічних умовах сталася ще одна ДТП, тільки в іншому районі Києва, і з іншими учасниками.

У двобої зійшлися "Шевроле" та "Тойота". "Авео" їхало бульваром Лесі Українки, друге авто повертало на вулицю Івана Кудрі. На перехресті вони й зустрілися. "Тойота" поцілила переднім бампером у бік "Шевроле". Постраждали двоє - дев'ятнадцятирічний водій "Авео" та сорокадворічний пасажир "Кемрі".

 

Ще одну "Тойоту Кемрі" з розбитим капотом можна було бачити на перетині вулиць Московської та Старонаводницької. Японець урізався в міліційну "ВАЗівку". Свідки кажуть: авто правоохоронців рухалося головною дорогою, "Кемрі" ж повертало з другорядної, й не пропустило "ВАЗівки". Від удару п'ятірку відкинуло на тротуар. Машина нікого не зачепила, бо пішоходів там не було.

 

А на Троєщині вщент розбився "Фольксваген". На проспекті Маяковського машина знесла металевого відбійника, й злетіла з дороги в кювет. Самовидці кажуть: водій добряче розігнався, й, вочевидь, не впорався з кермуванням. Утім, дивом уцілілий чоловік стверджує інше: його відтисло якесь "Шевроле".

Водій "Фольксвагена":

- Меня подрезали, и я вылетел.

Обставини страшної ДТП з'ясовують експерти. Кермувальника ж "Фольксвагена" шпиталювали з травмою голови.