Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

6 березня 2012, 16:15 ДТП
У Києві на проспекті Правди в ДТП загинуло двоє людей
У Києві на проспекті Правди в ДТП загинуло двоє людей

На шаленій швидкості злетів із дороги, врізався в електроопору і спалахнув. Свідки аварії на столичному проспекті Правди кажуть: усе скоїлося за лічені секунди. Намагалися й допомогти, проте, ні водієві, ні пасажирові "Деу Ланоса" - вижити за такого удару не судилося. Марина Борисполець побувала на місці пригоди, яке вже давно зажило поганої слави.

Вицвілі хрест на стовпі та вінок. Ці атрибути скорботи свідчать: тут не одна людина зустріла свою смерть.

Анатолій, мешканець м. Києва:

- Раньше тут вообще и на клумбу залетали, не видно ж ничого. Я чи ноччю, чи коли - і прямо на клумбу залітали.

Марина Борисполець, кореспондентка:

- Це місце у народі називають страшним, адже жахливі ДТП, у яких гинуть люди, тут трапляються регулярно.

Ця аварія сталася вночі. Легковик "Део Ланос" їхав із проспекту Правди. Що скоїлося на цьому відтинку шляху - достеменно невідомо. Свідки лише бачили, як авто вилетіло на клумбу й на швидкості наскочило на електроопору. Передня частина машини перетворилася на купу брухту.

Сергій, свідок:

- Розбита хорошо, добре.

- Розбита була сильно?

- Да. Вона вискочила на бордюр, і стояла розвернута.

Від зіткнення зі стовпом легковик одразу спалахнув. Сергій працює поряд на автомийці, розповідає: навколо понівеченого машини зібрався чималий натовп, водії намагалися самотужки загасити "Ланоса" та врятувати людей. Утім, дарма.

Сергій, свідок:

- Вышел на улицу, увидел горящую "Део". Из-под капота и мело, было уже машин 20 таксистов. Видно было, что там трупы были.

Тридцятип’ятирічний водій і сорокавосьмирічний пасажир загинули. У ДАЇ припускають, яка причина трагедії.

Наталія Сторожик, керівник відділу УДАІ м. Києва:

- Як з’ясувалося одразу на місці пригоди, за пошкодженнями автівки у "Део Ланос" була занадто висока швидкість, і він порушив правила дорожнього руху. Саме через перевищення швидкості сталася така дорожня пригода з такими наслідками.

Та точні причини трагедії будуть відомі після проведення всіх експертиз, бо ж розповісти про те, що сталося, вже нікому.