Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

1 березня 2012, 13:37 ДТП
У різних регіонах України сталося кілька серйозних аварій
У різних регіонах України сталося кілька серйозних аварій

Кілька серйозних аварій сталися і в інших регіонах України. В Луганську зіштовхнулися дві "ВАЗівки": кермувальник однієї загинув, ще троє людей дістали травм. Причина ДТП - необачність водіїв за несприятливих погодних умов.

Криваве перехрестя поблизу села Райгородка. Тут лобом у лоба зіштовхнулися дві "ВАЗівки". ДАЇвці припускають: одну з машин занесло на дорозі. Від потужного удару вони розлетілися врізнобіч.

Едуард Гордієнко, заступник керівника відділу УМВС у Луганській області:

- В результате ДТП водитель "ВАЗ-2109" погиб на месте, и три пассажира этих автомобилей получили телесные повреждения. В настоящее время причины и обстоятельства ДТП выясняются.

Утім, правоохоронці додають: чималу роль в автопригоді зіграла погода - йшов мокрий сніг, а дорога була слизькою.

 

Трагічна ДТП сталася і в Одесі. Багатотонник "КрАЗ" стартував зі світлофору. Зустрічною смугою почав рухатись й "Опель". Ось тільки в чорному чаді водій легковика не побачив гусениці крана, який перевозила вантажівка. Автівка на швидкості врізалася в перешкоду. Іншомарку закрутило, вона зачепила ще й мікроавтобуса. Тільки на тому зупинилася. Внаслідок ДТП добряче травмувався кермувальник "Опеля".

Олександра, свідок:

- Был без сознания. Потом он, вроде, сначала без сознания, потом пришел, его начало уже трясти, потом он уже пришел в сознание.

- Молодой парень?

- Молодой парень - до 25 лет. Парень молодой, "скорая" увезла. Сильный ушиб, видно, в голове - очень много с головы, кровь была.

 

А ось на Донеччині таксист узяв на таран стовпа. Машина з'їжджала з невеликої, але крутої, гірки. Дорога була засніжена, видимість обмежена. Раптом авто викинуло на узбіччя, просто в електроопору.

Георгій Білошицький, інспектор відділу ДАІ м. Маріуполя:

- Увидя, какие погодные условия, водитель не выбрал безопасную скорость движения, что привело к выезду за пределы проезжей части и столкновению с линией электропередач.

Зіткнення було досить потужне. Водій дістав травми голови та грудей. До того ж, його ноги затисло в салоні. Визволяти чоловіка приїхали рятувальники. Окрім нього в машині нікого не було, адже таксі тільки прямувало на виклик.