Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

29 лютого 2012, 10:35 ДТП
На Рівненщині в аварію потрапив автомобіль з одинадцятьма спортсменами
На Рівненщині в аварію потрапив автомобіль з одинадцятьма спортсменами

На Рівненщині в аварію потрапили севастопольські спортсмени. Водій "Фольксвагена", що віз команду, не впорався з кермом, і транспорт із кульбітами злетів у кювет. У салоні було одинадцятеро людей.

Вони тільки-но відбули змагання з гірського туризму. До того, як повернутися на батьківщину - у Крим, їхали на Рівненщину - в гості до друзів. Подорожували невеликим мінівеном "Фольксвагеном", при кермі був двадцятичотирирічний чоловік, теж член команди. Якоїсь миті він не впорався з керуванням, й машину закрутило.

Василь, свідок:

- Можливо, це була і необережність водія, тому що ніякого зіткнення ми не бачили. Це просто машина їхала, скочила в кювет і перевернулася.

Василь одним із перших зупинився надати допомогу постраждалим у ДТП. Утім, знадобилася вона тільки водієві. Його шпиталювали із травмою голови та переламом плеча. Всі інші десятеро спортсменів відбулися легким переляком. Нині більшість з них уже вирушила до Севастополя потягом. А поки ДАЇвці з'ясовують, що ж стало причиною аварії.

Руслан Панасюк, інспектор УДАІ в Рівненській області:

- На момент ДТП покриття автодороги було мокре, без пошкоджень, в задовільному стані.

 

Там таки на Рівненщині сталася інша автопригода: "Деу Матіз" зупинився на трасі пропустити пішоходів. Цієї миті в зад малолітражки в'їхала вантажівка "Сканія". Маленьке авто від удару зім'яло, наче бляшанку. У "Деу" їхало п'ятеро - чоловік, жінка та троє маленьких дітей.

Світлана Марко, співробітниця відділу ДАІ в Рівненській області:

- В результаті зіткнення автомобілів, на жаль, мама та троє маленьких діток отримали важкі тілесні ушкодження, з я ким вони перебувають у лікарні.

Чоловік травм уник. Так само як і водій вантажівки. Нині міліціянти з'ясовують, чому він не помітив авта, і чи, часом, не був напідпитку.

 

А ось на Тернопільщині в аварію потрапив цілий міні-зоопарк. Дрібну худобу мікроавтобусом везли на виставку. Проте, водій втратив контроль над машиною, виїхав на вкрите снігом узбіччя й перекинувся.

Микола Децкалюк, керівник підрозділу УДАІ в Тернопільській області:

- Водій не врахував складних дорожніх умов. Але ще свідченням даної автопригоди є те, що у водія була літня резина, яка могла сприяти скоєнню перекидання.

Внаслідок аварії шпиталювали пасажирку буса - літню жінку. У неї травма грудей та перелами ребер. Тварини ж неушкоджені. Утім, до місця призначення не дісталися.

Правоохоронець:

- В результаті гуси, кури, кролі, на виставку не потрапили.