Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

7 лютого 2012, 08:00 ДТП
Минулими вихідними відбулося чимало смертельних ДТП
Минулими вихідними відбулося чимало смертельних ДТП

Не щастило не тільки водіям-пасажирам, а й пішоходам. Їх збивали навіть на зебрах. Про деякі дорожні пригоди минулих вихідних зі смертельними наслідками.

У Миколаєві серед білого дня жінка похилого віку загинула під колесами вантажівки просто на переході. Шансів вижити після наїзду не було. Чому 38-річний водій МАНа не зупинився й не пропустив жінки - з'ясовують слідчі.

Петро Притуляк, заступник керівника УДАІ в Миколаївській області:

- Відбувся наїзд вантажного автомобіля "МАН" Кіровоградської області по реєстрації на пішохода-жінку. Причини вказаної ДТП будуть встановлені слідством.

А в Запоріжжі під колеса машини чоловік потрапив через власну необережність. Так поспішав перетнути дорогу, що кинувся просто під "Деу". Трагедія сталася перед очима дружини, яка чекала на чоловіка на іншому боці вулиці. Саме до неї й поспішав бідака.

Володимир Гаранін, керівник відділу ВДАІ м. Запоріжжя:

- По данному ДТП собраны материалы, опрошены свидетели, сейчас следствие устанавливает, по чьей вине произошло это происшествие.

Гинули на дорогах вихідними й водії. Так, у Миколаєві, автомобіль DAF із напівпричепом з невідомих причин вилетів з дороги й урізався в дерево. Тіло 35-річного одесита викинуло із зім'ятої кабіни вантажівки. Чому чоловік не впорався з кермуванням - з'ясовують слідчі.