Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

6 лютого 2012, 10:09 ДТП
На столичному мості Патона зіткнулося сім автомобілів: п'ятеро травмовані
На столичному мості Патона зіткнулося сім автомобілів: п'ятеро травмовані

Масштабна автомобільна пригода на столичному мості Патона: зіштовхнулися шість автівок. В лікарні - п'ятеро людей із тяжкими травмами.

Вранішній трафік на столичному мості Патона майже завжди нелегкий. Але нині автівки взагалі ледь рухалися. При чому, в обидва боки. Причину затримки автомобілісти побачили на середині шляхопроводу.

Зіштовхнулися сім автівок. "БМВ" та "Субару Трибека" - розбиті вщент. А ось дві легкових "Шкоди", "Хюндай Таксон" та "Волга" пошкоджень мають менше. Утім, що тут сталося, деякі водії, учасники ДТП, й досі не можуть зрозуміти.

Анатолій, водій "Хюндая":

- Всё было нормально, и вдруг я смотрю впереди - полетели куски, вещи, ошметки, короче, полетели, почувствовал удар сзади, меня развернуло, бросило на встречную полосу, еле выровнял машину и стал

А ось Михайло Петрович, водій "Шкоди Тур", бачив більше. Каже, дивачити на дорозі став "БМВ".

Михайло Петрович, водій "Шкоди":

- Метрів, наверное, за сто побачив: машина типа як на розворот, я не побачив, ну типа як розвертався, оце "БМВ", що біля мене стоїть.

А ще чоловік, мабуть, святкуватиме другий день народження. Бо ця шалена "Беха" летіла просто на нього. Мусив тікати.

Михайло Петрович, водій "Шкоди":

- И удар, разлетается мотор, він йде, як пропелер, ото попутно я ушов вліво на втречну, уходив, да, я ушов від нього, його по дорозі кидало.

Вцілілі водії кинулися до розбитих вщент машин. В німці їхало двоє. Кермував двадцятирічний хлопець.

Свідок:

- Він лежав не зажатий на сідушке, так щоб рятувати, кидались там люди до других машин.

Непереливки було водієві та пасажирові японського кросовера. Забився й кермувальник "Шкоди". До місця аварії одна за одною приїжджали "швидкі". До лікарень забрали п'ятьох. Усі - з тяжкими травмами голови, грудей, живота, переламами. Але минулося без загиблих. Правоохоронці кажуть: винуватець таки водій "БМВ", який з невідомих причин виїхав на смугу зустрічного руху, де майже лобом у лоба зіштовхнувся із "Субару", а потім й іншими автівками.