Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

24 січня 2012, 11:38 ДТП
У Дніпропетровську п'яний таксист відправив на той світ свого пасажира
У Дніпропетровську п'яний таксист відправив на той світ свого пасажира

Коли ж окрім швидкості та слизької дороги фігурує ще й алкоголь, це вже стовідсоткова гарантія аварії. Так сталося й у Дніпропетровську, де п'яний таксист спровадив на той світ свого пасажира. Спиртний сморід убивця пояснив тим, що в нього не до, а вже після пригоди не на жарт розгулялися нерви.

Приватний сектор правобережної частини міста. Вранці машин тут небагато, та кермувальники не лихачать - дорога не широка, підступні повороти. Засніжену вулицю із ревом вирішив проскочити 22-річний таксист. Та цього випробування його "Шкода" не витримала.

Павло Коврига, інспектор ВДАІ м. Дніпропетровська:

- На закруглении на скользком участке дороги не справился с управлением и совершил наезд на стоящее дерево. В результате данного транспортного происшествия погиб пассажир данного автомобиля.

Ще двох дівчат із задніх сидінь із численними травмами забрала "швидка". У самого винуватця аварії лише розбиті губи. Дивовижна вцілілість стає зрозуміла, тільки-но молодик намагається пояснити правоохоронцям, що сталося. Сильному запаху алкоголю водій одразу знаходить пояснення.

Водій:

- Вот от вас перегар идет сильный!

- Это уже после того.

- После чего?

- После аварии, после того, как я узнал, что мой друг умер.

- Вы решили выпить?

- Ну, я как бы не выдержал, у меня очень нервы играли. Я ничего не пил, я трезвый ехал за рулем.

Утім, запевняння таксиста міліціянтів не переконали. У молодика взяли аналізи ще й на вживання наркотиків. За кермом був напідпитку - це довела експертиза. Лише місяць тому таксиста затримували за водіння у нетверезому стані. Та протоколи і штрафи молодика не навчили. Нині водій під арештом і чекає на суд.

Слизька дорога і неуважність занапастили ще одного молодого кермувальника у Дніпропетровську. 21-річний водій запевняє: зі свого "Ланоса" вижимав не більше п'ятдесяти. Неладне наче відчув біля автобусної зупинки. Скинув газ. Та лиха не оминув.

Вадим, водій:

- Когда я приближался к остановке, из остановки выскочил человек, я увидел его уже перед машиной, он бежал.

Удар був настільки потужним, що пішохід пробив головою лобове скло. Черепно-мозкова травма, перелами ребер і кінцівок. Третю добу за життя 20-річного хлопця борються лікарі. Тож повільний рух водія правоохоронці ставлять під сумнів. Швидкість і усі обставини аварії тепер мають встановити слідчі.