Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

16 січня 2012, 10:11 ДТП
У Херсоні маршрутка на смерть збила 10-річного хлопчика
У Херсоні маршрутка на смерть збила 10-річного хлопчика

Смерть дитини на переході. У Херсоні на дорозі загинув 10-річний хлопчик, який уранці поспішав до школи. П'ятикласника збила маршрутка. Від травм учень помер.

Трагедія сталася о 7:45 на перехресті вулиць. Хлопчик поспішав до школи, але правил дорожнього руху не порушував - перетинав вулицю переходом. Та чомусь водій маршрутки не пропустив малого, й на швидкості його збив.

Олена, мешканка м. Херсона:

- Я услышала удар, здесь часто бывают аварии, поэтому понятно. Такой не металлический удар, а такой, как хлопок, стук, а потом вскрик, тоненький такой скрик.

Удар був такий потужний, що п’ятикласник від травм помер на місці аварії.

Роман Півень, співробітник УДАІ в Херсонській області:

- За попередньою причиною ДТП причиною є ненадання водієм маршрутного транспортного засобу переваги в русі пішоходу, який переходив проїзну частину по нерегульованому пішохідному переходу.

На рівній, без баюр дорозі водії перевищують швидкість і не пропускають пішоходів, що перетинають дорогу зеброю. Працівниці сусідньої крамниці часто стають свідками трагічних ДТП.

Ольга, працівниця крамниці:

- Никто даже не останавливается. Тут дети, школа, школа ж рядом, мединститут. Тут никогда - летают, как перепуганные все.

Коли водій маршрутки, що збив дитину, розповідає міліціянтам свою версію трагедії, правоохоронці опитують свідків і з’ясовують усі обставини смертельної аварії.