Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

13 січня 2012, 18:50 ДТП
Поблизу Чернігова при зіткненні "Ауді" з "Нивою" загинув громадянин Молдови
Поблизу Чернігова при зіткненні "Ауді" з "Нивою" загинув громадянин Молдови

Поблизу Чернігова у страшній ДТП загинув громадянин Молдови. Його авто вискочило на смугу зустрічного руху, де зіткнулося з "Нивою". Із тяжкими травмами до лікарні повезли двох пасажирів легковика та водія позашляховика.

Подорож із Молдови до Росії для трьох чоловіків закінчилася далеко від пункту призначення. У Чернігівській області машина потрапила у страшну дорожню аварію.

Олена Царюк, заступник керівника відділу УДАІ в Чернігівській області:

- Не впорався з кермом, виїхав на смугу зустрічного руху та здійснив зіткнення з автомобілем "Нива Шевроле"

Як наслідок - "Ниву" викинуло на узбіччя. Лобового зіткнення не витримали обидва автомобілі. Від удару "Ауді" перетворилася на купу брухту. 32-річний водій загинув, двоє пасажирів - у лікарні. Слідом за ними ушпиталили, й кермувальника позашляховика. За попередніми висновками, призвідник ДТП - громадянин Молдови. Свідки кажуть: усе сталося за лічені секунди. Припускають, водій "Ауді" просто не помітив "Ниви".

Свідок:

- Лежав один, а ця машина - груда металу, нічого видно не було. Їхали со сторони Києва. Він їхав по своїй, "Ауді" пошла на обгон, і десь не розщитали вони траекторії повороту, наверно, сонце осліпило. Отсюда сонце, а той пішов на обгон, і цьому в лоба ударив.

Справжню причину ДТП мають з'ясувати експерти. Хоча вже відомо, що було перевищення швидкості. А це - порушення правил безпеки.