Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

11 січня 2012, 19:44 ДТП
На Львівщині в автобус врізався в дерево: двоє людей постраждали
На Львівщині в автобус врізався в дерево: двоє людей постраждали

Двоє людей загинули в ДТП на Львівщині. Вони їхали машиною, яка близько другої ночі біля села Спіжанки вискочила на смугу зустрічного руху й зіткнулася з автобусом. У його салоні було тридцятеро пасажирів - ніхто з них не постраждав. А вже вдосвіта інший автобус - теж із трьома десятками пасажирів і на тій самій ділянці дороги - врізався в дерево. Та так, що визволяти людей довелося еменесівцям.

Рейсовий автобус "Добротвір-Львів" був переповнений. Поблизу села Гайка водій раптово з'їхав з дороги і врізався в дерево. Чому так сталося - кермувальник і сам не добере.

Богдан Новосад, водій маршрутки:

- Слизька дорога була, слизько було трохи. А бог йог знає. Я їхав, я не второпав, коли мені то сталося. Момент - і пішла машина в сторону, і во, заїхав.

Більшість пасажирів травмовано. Трьох, зокрема й водія, затисло між сидіннями. Їх визволяли еменесівці. До лікарні звернулося понад два десятки осіб.

Роман Кучерепа, заступник керівника Кам'янсько-Бузької районної лікарні:

- Стан хворих коливається від легкого ступеню важкості до важкого. Зокрема, один хворий є у важкому стані, який зараз знаходиться операційній кімнаті, і хірурги борються за його життя.

Що саме сталося з автобусом і чи тверезим був його водій - з'ясовують правоохоронці.

Світлана Добровольська, керівник відділу УДАІ у Львівській області:

- Зараз з'ясовуються обставини дорожньо-транспортної пригоди, чому автобус з'їхав з дороги, чи була причина - погодні умови, чи це, все ж таки, людський фактор.