Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

4 січня 2012, 15:45 ДТП
У центрі Києва "Мерседес" збив міліціонера та розбив патрульну машину
У центрі Києва "Мерседес" збив міліціонера та розбив патрульну машину

"Мерседес" збив міліціянта і понівечив патрульну автівку - така пригода сталася в центрі Києва.

Незвичну картину спостерігали близько шостої ранку водії, що рухалися центром Києва. Посеред Європейської площі стояла побита патрульна машина. Свідки розповіли: за кілька хвилин до того співробітники ДАІ спокійно стояли на острівцеві безпеки. Аж раптом на великій швидкості з боку Хрещатика вилетів "Мерседес". Іномарка спочатку збила інспектора, а потім протаранила й міліційний автомобіль.

Наталя Сторожик, керівник відділу УДАІ м. Києва:

- Наразі з'ясовується, хто саме був за кермом, тому що саму автівку в районі бульвару Лесі Українки знайшли в одному з дворів. Наш працівник отримав числені травми: 2 переломи гомілки і двох ребер. Його лікарі готують до операції.

Інша ДТП сталася на Гостомельській трасі. Польські далекобійники поверталися на батьківщину, аж раптом перед ними виринула легкова "Шкода". Попри екстренне гальмування, уникнути зіткнення водієві фури не вдалося. Багатотонника викинуло на узбіччя, а водій легковика від удару висадив лобове скло й вилетів з машини. Шансів вижити він не мав.

Радек, учасник ДТП:

- Я увидел, як он гальмує, я начал гальмувать і услышал, и он и съехал з догори. Конкретно не могу сказать, ехал - темно было.

На думку рятувальників, жертв могло бути більше, адже удар пошкодив паливний бак вантажівки. Тільки дивом вона не спалахнула.