Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

29 грудня 2011, 19:01 ДТП
У Рівному водій "Тойоти" збив на смерть вагітну жінку на "зебрі"
У Рівному водій "Тойоти" збив на смерть вагітну жінку на "зебрі"

Вагітну жінку збив на пішохідному переході 29-річний водій "Тойоти" в Рівному. Бідолашна загинула. Під час цієї ДТП постраждав і її чоловік, який у тяжкому стані перебуває в реанімації. Деталі знають наші рівненські кореспонденти.

Трагедія сталася ввечері на перехресті вулиць Макарова та Вербової. Подружжя перетинало дорогу пішохідним переходом, коли пару на великій швидкості вдарила "Тойота". Медики зі швидкої допомоги, яка випадково проїжджала повз місце ДТП, одразу кинулися до постраждалих. Та допомогти жінці, що перебувала на восьмому місяці вагітності, не змогли.

Валерій Ковальчук, головний лікар станції швидкої допомоги м. Рівного:

- Наша бригада поверталась в 20:56 з виклику по вулиці Макарова, і на перехресті Вербова і Макарова ДТП. Констатували смерть, невідома приблизно 35 років. На місці, не виключено, що вагітна. І з нею був мужчина приблизно 38 років важкий. Полі травма. Після наданої допомоги госпіталізований був доставлений у центральну міську лікарню.

Постраждалий чоловік у реанімації. Його стан тяжкий, але стабільний.

Валентин Королюк, завідувач відділення Рівненської міської лікарні:

- З діагнозом "політравма, травматичний шок". Надана невідкладна допомога, виведений із стану шоку. Стан на даний момент стабільний. Перелом є, руки і ноги.  Життю на даний момент нічого не загрожує, але потребує спостереження і лікування в динаміці.

За кермом "Тойоти" був мешканець Київської області. Жодних ушкоджень ані він, ані його пасажири, а в салоні їхали ще жінка та дитина - не дістали. За словами працівників ДАІ, водій був тверезим.

Ярослав Ковальчук, керівник відділу ДАІ в Рівненській області:

- Запаху алкоголю від нього не було. Тому сказати, що він знаходився в нетверезому стані, неможна.

Василь Лазутко, керівник УМВС в Рівненській області:

- Скоріше всього, велика швидкість, тому що я бачив, що жінка десь метрів за 20 лежала від автомашини і пошкоджена машина. Капот, скло розбите. І навіть нога жінки тієї метрів за десять від машини лежала.

Винуватця ДТП затримали, а його автомобіль доправили в Рівненський міський відділ міліції. За фактом автопригоди порушили кримінальну справу.