Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

27 грудня 2011, 19:40 ДТП
На трасі "Київ-Одеса" водій "Міцубісі" збив жінку та втік
На трасі "Київ-Одеса" водій "Міцубісі" збив жінку та втік

Водій "Міцубіші" збив жінку, але, замість викликати швидку й міліціянтів, утік із місця ДТП. Така пригода сталася на Київщині. Та далеко негідник від'їхати не зміг.

123-й кілометр траси "Київ-Одеса", дев'ята година вечора. Саме там тридцятисемирічна мати шістьох дітей перебігала темну дорогу. На її біду шляхом мчав джип "Міцубіші Паджеро". Уникнути зіткнення водій не зміг. Свідок пригоди розповів правоохоронцям: від удару загибла жінка відлетіла вбік ледь не на десять метрів. Найімовірніше, вона загинула миттєво. За кілька секунд водій вискочив з авта й підійшов до збитої. Потому - кинувся до автівки й помчав у бік Києва. Свідки трагедії запам'ятали марку авта та кілька літер номера. Інформацію про втікача негайно надіслали на всі пости і незабаром його помітили неподалік Білої Церкви. Ховаючись за фурами, позашляховик спробував проскочити в бік столиці.

Євген Вознесенський, старший інспектор ДПС УДАІ в Київській області:

- Екіпаж, який знаходився на роздільній смузі помітив автомобіль "Міцубісі Пержеро" спорт. На вимогу про зупинку він не зупинився і продовжив рух в напрямку міста Києва

Услід утікачеві вирушив екіпаж ДПС. Та наздогнати його змогли аж після 20 кілометрів переслідування.

Євген Вознесенський, старший інспектор ДПС УДАІ в Київській області:

- Водій вів себе знервовано. Зразу він повідомив, що здійснив наїзд на металеве огородження, але пізніше все ж признався, що саме він скоїв даний наїзд. Удар був дуже сильний, тому що як для джипа механічні пошкодження дуже великі, дуже сильні.

Тепер позашляховик на штрафмайданчику, його водій за ґратами.

Олександр Ткаченко, керівник відділу УДАІ в Київській області:

- Завжди проводиться експертиза - мав водій чи не мав змоги уникнути зіткнення. Він ускладнив собі становище тим, що він залишив помирати жінку на дорозі, а сам зник з місця ДТП, і це ускладнює його відповідальність - вона буде більш суворіша.

Проти 35-річного водія порушили кримінальну справу. Йому загрожує від 5 до 7 років позбавлення волі.